Αντιμετωπίστε τις ιώσεις του φθινοπώρου σε 3 βήματα

Αντιμετωπίστε τις ιώσεις του φθινοπώρου σε 3 βήματα

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα και την παγωνιά που την χαρακτηρίζει. Αν λοιπόν νιώθετε το κρύωμα να έρχεται ή υποψιάζεστε πως όλη αυτή η ξαφνική αλλαγή του καιρού θα σας ρίξει στο κρεβάτι, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και αποφύγετε τις ενοχλητικές ιώσεις του φθινοπώρου:

1.Πίνετε πολλούς χυμούς και νερό: Πιείτε νερό με το που θα ξυπνήσετε το πρωί και μετά το μεσημεριανό φαγητό πιείτε μερικά ποτήρια χυμό. Τα υγρά και οι βιταμίνες χρειάζονται για να διώξουν τα συμπτώματα των ιώσεων.
2.Κάντε γαργάρες με αλατόνερο: Αποφύγετε τον πονόλαιμο κάνοντας γαργάρες με αλατόνερο . Απλώς ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό. Με τις γαργάρες, οι ιοί και τα βακτήρια θα καθαριστούν από τον λαιμό σας.
3.Κρατήστε καθαρή τη μύτη σας: Μόλις νιώσετε τα πρώτα συμπτώματα γρίπης, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε αλατούχο ρινικό σπρέι. Μην παραλείπετε να καθαρίζετε τη μύτη σας με μια απαλή πετσέτα και έπειτα να την πλένετε με ζεστό νερό. Έτσι αποφεύγετε τον ερεθισμό στο δέρμα και απομακρύνετε τα μικρόβια.