To Wi-Fi κάνει κακό στην υγεία μας;

To Wi-Fi κάνει κακό στην υγεία μας;

Θα μπορούσε ποτέ η τεχνολογία που κρύβεται πίσω από την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο να είναι η αίτια για συμπτώματα όπως οι ημικρανίες, η αϋπνία, η έλλειψη συγκέντρωσης και το συνεχές αίσθημα κόπωσης;

Ενώ στο παρελθόν πολλοί θα σας αποκαλούσαν υποχόνδριες και εσείς θα συνεχίζατε να υποφέρετε, τώρα που όλες οι πόλεις και κατά συνέπεια και εσείς είναι κάτω από μια συνεχή ομπρέλα Wi-Fi 24/7 (έχετε ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο στη δουλειά, στο σπίτι, στις καφετέριες, στις μεγάλες πλατείες, στα εμπορικά κέντρα κ.ο.κ.) όλο και περισσότεροι παραπονούνται για τα παραπάνω συμπτώματα που πλέον καταχωρούνται ως συμπτώματα ευαισθησίας στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Πράγματι τα WI-Fi routers εκπέμπουν κύματα όπως ακριβώς και τα κινητά τηλέφωνα και η εκπομπή τους είναι συνεχής και πανταχού παρούσα. Πολλοί, λοιπόν, υποστηρίζουν πως η έκθεση αυτή στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία προκαλεί μια βιοχημική αντίδραση στα κύτταρα που συνεπάγεται ένα αίσθημα στρες και μακροπρόθεσμα κάνει τον ανθρώπινο οργανισμό ευάλωτο σε φλεγμονές, νόσους ακόμη και τον καρκίνο.

Μην τρομοκρατείστε. Καθώς καμία επίσημη έρευνα επί του θέματος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας δεν έχει ενοχοποιήσει τα ασύρματα router, εσείς απλά αποφύγετε να βρίσκεστε συνεχώς σε Wi-Fi περιβάλλον, αν δεν το χρειάζεστε.