H Dyson ασπίδα προστασίας απέναντι στα αλλεργιογόνα της άνοιξης!

H Dyson ασπίδα προστασίας απέναντι στα αλλεργιογόνα της άνοιξης!

 Η έλευση της άνοιξης εκτός από την αισιοδοξία και τη χαρά που φέρνει η άνθιση της Φύσης, φέρνει μαζί της και ένα πλήθος αλλεργιογόνων

Οι έξυπνες συσκευές της Dyson καθαρίζουν αποδεδειγμένα την ατμόσφαιρα του σπιτιού από τη γύρη και τα άλλα φυτικά αλλεργιογόνα ενώ ταυτόχρονα κάνουν το ίδιο με βλαβερά αέρια, επικίνδυνες χημικές ουσίες, ακάρεα και ιούς, για μια πραγματικά υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.

Η έλευση της άνοιξης εκτός από την αισιοδοξία και τη χαρά που φέρνει η άνθιση της Φύσης, φέρνει μαζί της και ένα πλήθος αλλεργιογόνων που εξαπλώνονται γρήγορα με τον άνεμο και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με κόκκους γύρης, αόρατους τις περισσότερες φορές. Κάτι που αφορά όχι μόνο το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά και το οικιακό και όχι μόνο την ύπαιθρο αλλά και τα αστικά κέντρα, ιδιαίτερα από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου.

Την ίδια στιγμή η έξαρση των εποχικών ιώσεων συγκροτούν μια κατάσταση κάθε άλλο παρά ευχάριστη για παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους -ιδιαίτερα εκείνους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργική επιπεφυκίτιδα, αλλεργικό άσθμα, είναι ορισμένες από τις συνηθισμένες επιπτώσεις της επιβαρυμένης ατμόσφαιρας στον άνθρωπο, που εκδηλώνονται με φτερνίσματα, φαγούρα, δάκρυα, δύσπνοια και βήχα.

Η πρόληψη και η αποφυγή αυτής της κατάστασης μέσα στο σπίτι, εστιάζεται στον περιορισμό των παραγόντων που προκαλούν αλλεργίες, στους οποίους θα πρέπει να προστεθεί ο καπνός του τσιγάρου και διαδεδομένες χημικές ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, που επιδεινώνουν τα συμπτώματα. Ευτυχώς η σύγχρονη τεχνολογία έχει τις λύσεις και η Dyson, με τις αποκλειστικές πατέντες και τις καινοτομίες της, δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά μόνο ρύπους και σκόνες με τις εξελιγμένες ηλεκτρικές της σκούπες, αλλά με τους προηγμένους Καθαριστές Αέρα και Υγραντήρες (purifiers και humidifiers, αντίστοιχα) που διαθέτει, αλλάζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι και καθαρίζει το μέρος όπου εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα περνούμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Την ίδια στιγμή, ανεβάζει επίπεδο την ευεξία μας, αφού οι εν λόγω συσκευές φροντίζουν για την ενδεδειγμένη θερμοκρασία αλλά και τη σωστή ύγρανση του χώρου.

Χάρις στην αποκλειστική τεχνολογία Air Multiplier™, οι purifiers της Dyson καθαρίζουν τον αέρα σε κάθε γωνιά του δωματίου και εμπλουτίζουν την ατμόσφαιρα παρέχοντας συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή καθαρού αέρα άνω των 290 λίτρων το δευτερόλεπτο. Μάλιστα, με τους τρείς έξυπνους αισθητήρες (υγρασίας και θερμοκρασίας, αερίων, σωματιδίων), οι καθαριστές αέρα της Dyson παρακολουθούν συνεχώς την ποιότητα του αέρα. Ενώ, τα φίλτρα Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτουν, αιχμαλωτίζουν το 99.95% των αλλεργιογόνων, των βακτηρίων, των ιών (όπως ο H1N1 που προκαλεί τη γρίπη τύπου Α), της γύρης, αλλά και βλαβερών αερίων όπως είναι η φορμαλδεΰδη, το βενζόλιο, το διοξείδιο του αζώτου, ο καπνός. Σημειωτέον, το πλήρως σφραγισμένο σύστημα φιλτραρίσματος εγκλωβίζει τους ρύπους, αποτρέποντας τη διαρροή του βρώμικου αέρα στο δωμάτιο.

Συσκευές όπως ο Καθαριστής Αέρα, Υγραντήρας και Ανεμιστήρας Δαπέδου Dyson PH3A Purifier Humidify & Cool Autoreact καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα σε ολόκληρο το δωμάτιο ενώ ταυτόχρονα δροσίζει το καλοκαίρι. Ανιχνεύει αυτόματα, συλλαμβάνει και παγιδεύει τους ρύπους παρέχοντας καθαρότερο αέρα και αναφέρει σε πραγματικό χρόνο την ποιότητά του σε οθόνη LCD, ενώ η διαχείριση των λειτουργιών του γίνεται με τηλεχειριστήριο. Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Καθαριστής Αέρα και Ανεμιστήρας Δαπέδου Dyson Pure CoolLink TP07, που συνδυάζει δύο λειτουργίες σε μία, εξασφαλίζοντας καθαρό περιβάλλον και προσφέροντας ένα κύμα δροσιάς όποτε ο καιρός είναι ζεστός.

Και όλα αυτά με τον πλέον αυτόματο, αθόρυθο και - επιστημονικά αποδεδειγμένο - αποτελεσματικό τρόπο, με γωνία περιστροφής μέχρι και 350 μοίρες, με νυχτερινή λειτουργία και εύκολη φροντίδα φίλτρου, αλλά και ταυτόχρονα με πανέμορφο design που αναβαθμίζει κάθε χώρο.

Ανακαλύψτε εδώ τις συσκευές Dyson που εξασφαλίζουν μια υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι και απολαύστε καθαρό αέρα όλες τις εποχές του χρόνου και ασφαλώς και αυτήν την άνοιξη!