Δείτε το φως το αληθινό!

Δείτε το φως το αληθινό!

Φορέστε γυαλιά, μόνο για τον ήλιο. 

Ξυπνάς και η πρώτη σου κίνηση είναι να ψάξεις τα γυαλιά μυωπίας σου στο κομοδίνο. Μία κίνηση ρουτίνας για όλους όσους δεν έχουν πετάξει ακόμα τους φακούς και τους υπέροχους –κατά τα' άλλα- σκελετούς τους για να επισκεφθούν ένα οφθαλμολογικό κέντρο.

Εκεί μπορείς να βρεις και πάλι το φως σου σε χρόνο ρεκόρ. Πώς; Αρκεί να υποβληθείς σε διαθλαστική εγχείρηση Laser. Τα βήματα είναι απλά:

Πρέπει να τηρείς ορισμένες προϋποθέσεις: Να είσαι τουλάχιστον 17 χρόνων, να μην έχεις χρόνιες παθήσεις στον αμφιβληστροειδή ή στον κερατοειδή χιτώνα του ματιού ή άλλη ασθένεια του οφθαλμού, να έχεις πάνω από ένα βαθμό μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού σταθερή τουλάχιστον για 1 χρόνο, να μην είσαι έγκυος και να μη θηλάζεις.Αν φοράς φακούς, τους αφαιρείς για 20 τουλάχιστον ημέρεςΑν τηρείς τις προϋποθέσεις, υποβάλλεσαι σε προεγχειρητικό έλεγχο.Τη επόμενη ημέρα μπορείς να υποβληθείς στην ανώδυνη επέμβαση με Laser, η οποία διαρκεί 8-15 λεπτά και απαιτεί μόνο τοπική αναισθησία. Ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου και σε 3-5 ημέρες μπορείς να επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου.

Πάρε την απόφαση και θα με θυμηθείς. Άσε που θα με δεις κιόλας!