Αποκτήστε το πιο ερωτικό χαμόγελο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αποκτήστε το πιο ερωτικό χαμόγελο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σας εξασφαλίσαμε το πιο έξυπνο δώρο στην πιο προσιτή τιμή για το άλλο σας μισό.

Μήπως του χαμογελάτε όλο νόημα, αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει; Τον πλησιάζετε έτοιμη να το πνίξετε στα φιλιά και απομακρύνεται από κοντά σας; Μην ανησυχείτε και η αισθητική οδοντιατρική μπορεί πια να διορθώσει τα πάντα πολύ γρήγορα και σε προσιτές τιμές. Είτε το χαμόγελό σας έχει χάσει τη λάμψη του, είτε τα δόντια σας μοιάζουν πιο κίτρινα με πολλές χρωστικές από το τσιγάρο και τον καφέ, εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε στα χέρια του οδοντιάτρου σας, για ένα ακαταμάχητο ολόλευκο χαμόγελο.

H εξειδικευμένη οδοντίατρος στην αισθητική οδοντιατρική, Ελισάβετ Κουκοπούλου, θα σας βοηθήσει να διαλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους λεύκανσης που σας ταιριάζει κάνοντας την αυτοπεποίθησή σας να φτάσει και πάλι στα ύψη.

  • Αμμοβολή με σόδα για αφαίρεση χρωστικών. Mέσα σε 10 λεπτά , αφαιρέστε όλες τις αντιαισθητικές χρωστικές τσιγάρου και καφέ
  • Προχωράμε σε θεραπεία λεύκανσης με ειδική λάμπα λεύκανσης στο ιατρείο για 1 ώρα. Συνεχίστε τη λεύκανση στο σπίτι για μια βδομάδα, 2 ώρες κάθε μέρα, με ειδικά ναρθηκάκια που εφαρμόζουν πλήρως στο δικό μας στο στόμα, και γεμίζουν με το gel λεύκανσης. Τo Gel λεύκανσης που εισχωρεί μέσα στο δόντι βρίσκει τις χρωστικές και τις διαλύει, ενώ δε δρα πάνω στο σμάλτο. Έχουμε γρήγορα αποτελέσματα που φαίνονται από την πρώτη κιόλας μέρα.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως μόνο στη βοήθεια του γιατρού μας. Για να έχουμε φρέσκια αναπνοή, βουρτσίζουμε τα δόντια μας οπωσδήποτε το πρωί και μετά από κάθε γεύμα, δεν ξεχνάμε την γλώσσα μας γιατί γεμίζει πολύ γρήγορα βακτήρια, προσπαθούμε να μειώσουμε τους πολλούς καφέδες και το τσιγάρο και τρώμε κάθε 3-4 ώρες ένα μικρό υγιεινό σνακ για να μη μένει άδειο το στομάχι μας.

Ξεχάστε τα κλασικά δώρα που κάνετε κάθε χρόνο στον αγαπημένο σας και πρωτοτυπήστε προσφέροντάς του μια λεύκανση για να έχει και αυτός ένα ακαταμάχητο χαμόγελο για φίλημα. Η Ελισάβετ Κουκοπούλου προσφέρει σήμερα μόνο για τη γιορτή των ερωτευμένων, το πιο λαμπερό χαμόγελο στην πιο προνομιακή τιμή.

Μη ντρέπεστε, τώρα μπορείτε να χαμογελάσετε!

Γνωρίστε την ομάδα μας dental-esthetics.gr