Καταπολεμήστε τον επιχείλιο έρπητα με τη βοήθεια του Compeed

Καταπολεμήστε τον επιχείλιο έρπητα με τη βοήθεια του Compeed

Τα επιθέματα Compeed προσφέρουν την καλύτερη λύση για να ανακουφίσετε αλλά και να κρύψετε τον επιχείλιο έρπητα, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του.

Πολύ συχνά, όταν έχουμε κάποιο σημαντικό ραντεβού ή σε μια σημαντική στιγμή της ζωής μας εμφανίζεται στα χείλη μας έρπης ο οποίος, εκτός από πόνο, μας προκαλεί και αμηχανία. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε τα συμπτώματα;

Ο επιχείλιος έρπης συνηθίζει να κάνει κάποιο ξέσπασμα σε καταστάσεις άγχους. Η φαγούρα, το «κάψιμο», ο πόνος και η αίσθηση τραβήγματος είναι πολύ ενοχλητικά. Αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο όμως είναι τα επίμονα βλέμματα, ειδικά όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη εντύπωση. Δυστυχώς, όμως, για την επούλωση του έρπητα χρειάζονται αρκετές ημέρες -από 7 έως 14.

Εάν εμφανιστεί μια φορά, ο ιός παραμένει σε λανθάνουσα κατάσταση στον οργανισμό μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτοιμος να κάνει κάποιο ξέσπασμα που πυροδοτείται από το κρυολόγημα, την έκθεση στον ήλιο ή το κρύο και την κούραση ή το στρες.

Ωστόσο, τα επιθέματα Compeed καλύπτουν άμεσα την εστία της πληγής και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα. Πρόκειται για μικρά, διαφανή επιθέματα τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση του έρπητα και παράλληλα προστατεύουν από τους εξωτερικούς ερεθισμούς, όπως το νερό και τα μικρόβια, ενώ μειώνουν την πιθανότητα μετάδοσης του ιού. Η ειδική καινοτόμος τεχνολογία Ηydrocolloid - 075 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες υγρασίας για την καλύτερη επούλωση της πληγής σε όλα τα στάδια και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να μείνει κάποιο σημάδι.

Τα Compeed επιθέματα για τον επιχείλιο έρπητα επουλώνουν γρήγορα και διακριτικά και προσφέρουν 7 κλινικά αποδεδειγμένα οφέλη:

  • Επουλώνουν γρήγορα
  • Κρύβουν άμεσα τον επιχείλιο έρπητα
  • Μειώνουν το τσούξιμο, τον κνησμό και το αίσθημα φλόγωσης
  • Μειώνουν την κοκκινίλα και το οίδημα
  • Ανακουφίζουν από τον πόνο
  • Μειώνουν τη δημιουργία φουσκάλας και εφελκίδας
  • Περιορίζουν τον κίνδυνο εξάπλωσης της μόλυνσης


Επουλώστε τον. Κρύψτε τον. Ξεχάστε τον. Με το Compeed, τίποτα δε σας σταματά.

DPG Network