Οικοδέσποινα με Στόχο!

Οικοδέσποινα με Στόχο!

Και με στόχο τη ζωή!

Η Εκστρατεία του Στόχου "ξαναχτυπά", αυτή τη φορά με μια απίθανη ιδέα που είναι και διασκεδαστική και, κυρίως, για καλό σκοπό. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο»;

Κάλεσε τις φίλες σου στο σπίτι και οργάνωσε μια γιορτή ή ένα Tea Party με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ετοίμασε ξεχωριστές γεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και περάστε αξέχαστα, κάνοντας παράλληλα και μια καλή πράξη. Και αν σκέφτεσαι πως ο χρόνος δεν σου φτάνει, μην ανησυχείς: η ομάδα της Εκστρατείας «Στόχου» θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια!

Ήδη πολλές διάσημες Ελληνίδες όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευγενία Μανωλίδου και οι κολυμβήτριες του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Βάρης- Βάρκιζας έγιναν «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Λυδία Παπαϊωάννου, Μιμή Ντενίση και τα χρυσά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Πόλο, συμβάλλοντας σε αυτή την προσπάθεια που αγαπάει τις γυναίκες!

Οπότε, ρίξε μια ματιά στην ατζέντα σου, σημείωσε ημερομηνία και στείλε πρόσκληση στις φίλες σου ότι ετοιμάζεις μια γιορτή όπου θα τις υποδεχτείς ως μια "Οικοδέσποινα με Στόχο". Για όλα τα υπόλοιπα, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30, για να μάθεις λεπτομέρειες και να λάβεις το ενημερωτικό πακέτο. Κια να είσαι σίγουρη πως η προσπάθειά σου βοηθάει ουσιαστικά στο να σώζονται ζωές!


Λίγα λόγια για την Εκστρατεία του Στόχου
Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Περισσότερες πληροφορίες και στο www.ftbc.gr