Το Καλοκαίρι πλησιάζει, υποδεχθείτε το χαμογελώντας!

Το Καλοκαίρι πλησιάζει, υποδεχθείτε το χαμογελώντας!

Η οδοντίατρος Ιωάννα Καζάκου μας παρακινεί να βάλουμε για τα καλά το χαμόγελο στη ζωή μας, και μας εξηγεί πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε!

Παρά το γεγονός ότι οι εποχές είναι δύσκολες και ο σύγχρονος άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με πολλά ζητήματα τα οποία καλείται να επιλύει καθημερινά, το χαμόγελό μας αποτελεί ίσως ένα από τα πιο σημαντικά όπλα μας, τόσο για τη βελτίωση της δικής μας ψυχολογίας όσο και για την προώθηση της εικόνας μας στους γύρω.

Το χαμόγελό μας αντανακλά αυτόματα προς τα έξω ένα κομμάτι του εαυτού μας. Ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο μας βοηθά να εκπέμπουμε ζωντάνια, ευρωστία, αυτοπεποίθηση. Ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο μας κάνει να δείχνουμε νεότεροι.

Στις μέρες μας είναι εφικτό να αναδιαμορφώσουμε το χαμόγελό μας ή να το λευκάνουμε με απλές τεχνικές, ανώδυνες, μη παρεμβατικές που μάλιστα κάποιες από αυτές είναι αρκετά προσιτές στην τιμή.

Ένα ραντεβού με κάποιο έμπειρο και εξειδικευμένο οδοντίατρο μπορεί να μας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ανάλογα με την περίπτωσή μας καθώς και με τα χρήματα που θέλουμε να διαθέσουμε.

Δεν υπάρχουν στόματα «δύσκολα» που δε μπορούν να βελτιωθούν! Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα, αρκεί να απευθυνθούμε στο κατάλληλο άτομο που θα μπορεί να αφουγκραστεί το πρόβλημά μας και θα είναι ικανό να μας δώσει λύσεις. Η Αισθητική Οδοντιατρική πια δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Είναι τρόπος προσέγγισης της καθημερινότητάς μας, είναι πώς θέλουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη! Όλοι έχουν δικαίωμα στο χαμόγελο.

Και μην ξεχνάμε, είναι σημαντικό να θέλουμε να χαμογελάμε! Βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι. Εκπέμπουμε μια αίσθηση αισιοδοξίας.


Μάθετε περισσότερα στο www.stoma.com.gr