Επιχείρηση: καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής!

Επιχείρηση: καθημερινή  περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής!

Υπάρχει τρόπος να προφυλαχθούμε από τις μολύνσεις στην ευαίσθητη περιοχή;

DermoXEN_all_products_and_logo

Καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα, ήλιος... Η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου κρύβει τις καλύτερες εκπλήξεις αφού είναι η καταλληλότερη για ξεκούραση, ανασυγκρότηση και, φυσικά, μπάνιο και πολλή ηλιοθεραπεία. Μέχρι τις πολυπόθητες διακοπές ή τις ολιγοήμερες αποδράσεις μας, ονειρευόμαστε τις ώρες στην παραλία, κάτω από τον ήλιο και μέσα στη θάλασσα οι οποίες, όμως, μπορούν να επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Τα μαγιό, η άμμος, οι νωπές πετσέτες, είναι παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη των μικροβίων που μπορεί να προσβάλλουν την ευαίσθητη περιοχή.

Ποιά είναι η πραγματική καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής;

Συνήθειες που σας βλάπτουν επικίνδυνα:

•Η χρήση ενός κοινού αφρόλουτρου, μη κατάλληλου για την ευαίσθητη περιοχή, αντί να εξυγιαίνει το δέρμα μπορεί, αντίθετα, να ερεθίσει και να αλλοιώσει την φυσιολογική ισορροπία της περιοχής
•Δεν ενδείκνυται ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής μόνον με νερό, διότι το νερό δεν είναι απολύτως αποστειρωμένο και η μικροβιολογική του καθαρότητα δεν είναι εγγυημένη.
•Η πλύση της ευαίσθητης περιοχής με χαμομήλι, εκουϊζέτο ή μολόχα συνιστούν φυσικά ιάματα, με αποτελεσματική αντιβακτηριακή και καταπραϋντική δράση. Ωστόσο, οι πρόοδοι των τελευταίων ετών μας επιτρέπουν ασφαλείς, αποτελεσματικές και εύκολες λύσεις.
•Είναι σημαντικό να μην φοράμε καθημερινά σερβιεττάκι. είναι προτιμότερο να αλλάζουμε εσώρουχο ή να χρησιμοποιούμε ειδικό αποσμητικό για την ευαίσθητη περιοχή – όχι κολώνια – προκειμένου να νοιώθουμε φρεσκάδα και να μυρίζουμε όμορφα κάθε μέρα.

Οι εποχές και οι συνήθειες αλλάζουν μόνο με DermoXEN!



Μία πολύ καλή αρχή είναι ο σωστός, καθημερινός καθαρισμός της περιοχής με ειδικό υγρό σαπούνι καθαρισμού, που δεν διαταράσει τις ευαίσθητες ισορροπίες της περιοχής.

Η σίγουρη λύση είναι τα σαπούνια καθαρισμού της DermoXEN που αποτελούν εγγύηση σωστού καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής καθημερινά , είναι τα μοναδικά φτιαγμένα κατά 96% από φυσικά συστατικά,ενώ δεν περιέχουν τα –γνωστά επιβλαβή για τον οργανισμό – Parabens και SLS/SLES, κυκλοφορούν σε τρεις διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τις ανάγκες της ηλικίας της κάθε γυναίκας:

•DermoXEN intimo 4Girls για κορίτσια από 4 χρονών έως την έμμηνο ρύση,
•DermoXEN intimo Proneem για γυναίκες στην αναπαραγωγική ηλικία και
•DermoXEN intimo Lenitivo για γυναίκες στην εμμηνόπαυση.

Τα σαπούνια καθαρισμού της DermoXEN έχουν ήδη αποκτήσει ξεχωριστή θέση στο νεσεσέρ των διακοπών μας και για το υπέροχο άρωμα αλλά και την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και σιγουριάς που προσφέρουν.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν το DermoXEN florexil, κολπικό ντους για την απομάκρυνση του υπολειπόμενου αίματος μετά την περίοδο, των υπερβολικών κολπικών εκρίσεων και την τοπική υγιεινή μετά τη συνουσία, η DermoXEN lenitive κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή με αντικνησμική δράση που ανακουφίζει την αίσθηση δυσφορίας, καταπραϋνει και ανακουφίζει τον πόνο χωρίς κορτιζόνη και το DermoXEN lubrificante κολπικό λιπαντικό πουν ασκεί βαθειά ενυδάτωση και βοηθά στην αντιμετώπιση των ενοχλήσεων ιδιαίτερα κατα την εμμηνόπαυση.

Must have: το νέο DermoXEN soft cool αποσμητικό με διακριτικό άρωμα για την ευαίσθητη περιοχή που προσφέρει φρεσκάδα και άνεση καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας!