«Το doctoranytime.gr είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και άμεσος τρόπος να βρει κανείς τον γιατρό της επιλογής του»

«Το doctoranytime.gr είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και άμεσος τρόπος να βρει κανείς τον γιατρό της επιλογής του»

Η Ελευθερία Ζούρου, General Manager και ιδρύτρια του doctoranytime.gr μας μιλά για το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα

Πως δημιουργήθηκε το Doctoranytime.gr;
Το doctoranytime.gr ήταν μια ιδέα που προέκυψε έπειτα από προσωπική ανάγκη να κλείσω ραντεβού με γιατρούς για να κάνω κάποιους προληπτικούς ελέγχους. Ο φόρτος εργασία και το πρόγραμμά μου αλλά και ο τρόπος που είναι οργανωμένο το σύστημα υγείας που δεν επιτρέπουν εκείνη τη στιγμή που θα το σκεφτείς να κλείσεις το ραντεβού σου, έκαναν αυτή την απλή φαινομενικά ανάγκη να εξελιχθεί σε δίμηνη διαδιαδικασία. Τότε αποφάσισα ότι θα ήθελα να συμβάλλω ώστε αυτό να αλλάξει και να γίνει η ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Εκείνος που τελικά αποφασίζει να βάλει την υγεία του σε προτεραιότητα δεν θέλει και άλλα ψυχολογικά φορτία πέραν αυτού που σου προκαλεί ούτως ή άλλως η ιδέα του να πάς στο γιατρό.

Το δημιουργήσατε διακρίνοντας κάποια κενά στον χώρο της Υγείας; ή ήταν μια "τυχαία" επιχειρηματική κινηση;
Όταν αποφάσισα εγώ και ο φίλος μου Απόστολος Αποστολάκης (συνιδρυτής) να ασχοληθούμε συστηματικά με αυτό κάναμε σημαντική έρευνα ώστε να κατανοήσουμε τα «κενά» στο χώρο της υγείας μελετώντας τόσο τις ανάγκες και τη συμπεριφορά των γιατρών όσο και των ασθενών. Διαπιστώσαμε πολλά κενά και επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά ότι αυτό που είχα δει στην αρχή σαν ευκαιρία λόγω της δικής μου ανάγκης ήταν κάτι που βίωναν και ήθελαν πολλοί άλλοι μαζί με εμένα να αλλάξει. Σίγουρα δεν ήταν μια τυχαία επιχειρηματική κίνηση. Δεν νομίζω ότι στις μέρες μας υπάρχουν περιθώρια να κάνεις κάτι που δεν ανταποκρίνεται σε μια πραγματική ανάγκη και να γίνει εύκολα αποδεκτό.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει σε πολίτες/γιατρούς;
Το doctoranytime.gr είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και άμεσος τρόπος να βρει κανείς τον γιατρό της επιλογής του βασιζόμενος στα κριτήρια που θεωρεί εκείνος πιο σημαντικά, να δει σε real time τις διαθέσιμες ώρες του και να κλείσει ραντεβού μαζί του online, οποιαδήποτε στιγμή θέλει, αυτό που λέμε 24/7.
Ο γιατρός από την άλλη πλευρά είναι σαν να έχει ένα ιατρείο που δέχεται ραντεβού 24/7.

Ποιά τα πλεονεκτήματα του Doctoranytime;
Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Doctoranytime.gr σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο υπάρχει προς το παρόν διαθέσιμος για να κλείσει κανείς ραντεβού, είναι ότι είναι πολύ πιο άμεσο, το κάνεις από την οθόνη του υπολογιστή σου οποιαδήποτε στιγμή σε βολεύει, έχεις 100% τον έλεγχο της απόφασης σε ποιον γιατρό θα πας, και αποφασίζεις με κριτήρια που θέτεις εσύ, χωρίς να το αφήνεις στην τύχη ή στα χέρια άλλων, μπορείς να βρεις γιατρούς από όλες τις ειδικότητες όλους τους ασφαλιστικούς φορείς δημόσιους ή ιδιωτικούς. Και τελικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι σου προσφέρει ηρεμία και το χρόνο να ασχοληθείς με την ουσιαστική φροντίδα της υγείας σου.

Πόσο απλή είναι η χρήση του; Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους, για παράδειγμα, ηλικιωμένους;
Η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απλή και κατανοητή από όλους. Στο doctoranytime.gr έχουν κλείσει ήδη ραντεβού άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν εκθειάσει την ευκολία και την αμεσότητά της υπηρεσίας. Ακόμα όμως και για εκείνους που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή ή smartphone παρέχεται η δυνατότητα να μας καλούν στο 215 5604667 και να κλείνουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά, ΔΩΡΕΑΝ.

Ποιά τα ωφέλη τόσο σε γιατρούς όσο και σε ασθενείς από τη χρήση του;

Το DoctorAnytime.gr έχει γίνει ο αγαπημένος διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιατρών και ασθενών! Oι ασθενείς μπορούν να μπαίνουν anytime και να κλείνουν ραντεβού online 24/7 ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

1.Βρίσκει το γιατρό που επιθυμεί βάσει 1-3 βασικών κριτηρίων: Ειδικότητα, Περιοχή και Ασφάλεια. Έτσι γλιτώνει την αναμονή στο τηλέφωνο και τις πολύωρες αναζητήσεις!
2.Συγκρίνει τα προγράμματα των ιατρών για να βρεί το πιο άμεσο ραντεβού.
3.Κλείνει το ραντεβού με το γιατρό Online και εντελώς Δωρεάν!

Την ίδια στιγμή, το Doctoranytime.gr έγινε ο καλύτερος συνεργάτης και του γιατρού αφού με τη χρήση της υπηρεσίας ο γιατρός μπορεί

Να προσελκύει εύκολα νέους πελάτες
Nα έχει προσωπική σελίδα που θα περιλαμβάνει: Φωτογραφίες του ιατρείου, Βιογραφικό, Δημοσιεύσεις, Άρθρα και Βίντεο και τιμοκατάλογο.
Να έχει ένα ιατρείο θα «λειτουργεί» 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το Κράτος και το Δημόσιο γενικότερα, στέκονται αρωγοί ή εμπόδιο σε αντίστοιχες επιχειρηματικές κινήσεις;

Η αλήθεια είναι ότι η γραφειοκρατία και το πως είναι στημένοι οι μηχανισμοί που πλαισιώνουν μια επιχείρηση, μόνο κίνητρα που δεν παρέχουν σε κάποιον να ξεκινήσει μια επιχειρηματική προσπάθεια. Πρέπει να το θέλεις πολύ και να το παλέψεις πολύ.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Τα μέλλον θέλουμε να βρει το doctoranytime.gr να καλύπτει ακόμα περισσότερες ανάγκες των ασθενών, να ολοκληρώσει την εξάπλωσή του στην υπόλοιπη Ελλάδα και σίγουρα να βγει και εκτός συνόρων. Επίσης πολύ σύντομα θα υπάρχει και εφαρμογή σε smartphones ώστε να γίνει ακόμα πίο εύκολο και προσιτό σε κάποιοιν να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής του.


www.doctoranytime.gr