Γιατί η αύξηση του σημείου G δεν είναι πλέον ταμπού;

Γιατί η αύξηση του σημείου G δεν είναι πλέον ταμπού;

Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ μας εξηγεί τα πάντα για την κοσμητική γυναικολογία, η οποία ήρθε για να μείνει.

Κάποτε οι όροι ανανέωση και σύσφιξη αιδοίου, λεύκανση, πλαστική κλειτορίδας κ.α ήταν παντελώς άγνωστοι. Σήμερα, ολοένα και περισσότερες σεξουαλικώς ενεργές γυναίκες ενδιαφέρονται για την αισθητικότητα της γεννητικής περιοχής και καταφεύγουν στην επιτομή των κοσμητικών επεμβάσεων για να διορθώσουν ό,τι τις ενοχλεί.

Λεύκανση αιδοίου
Η λεύκανση αιδοίου και πρωκτού αποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα της γεννητικής περιοχής. Το σκούρο χρώμα, αν δεν υπάρχει εκ γενετής, μπορεί να οφείλεται σε συχνές αποτριχώσεις με κερί, σε δύσκολους τοκετούς, σε ορμονικές αλλαγές ή απλώς στην ηλικία της γυναίκας. Η απαλλαγή πλέον από το σκούρο χρώμα της περιοχής είναι εύκολη και οριστική, αφού σε 1-2 συνεδρίες με ειδικό laser εξαφανίζεται οποιαδήποτε δυσχρωμία.

Πλαστική κλειτορίδας
Το πλεονάζον δέρμα δίπλα στην κλειτορίδα, την δείχνει ασύμμετρη και ενδεχομένως να παρουσιάζονται αξιοσημείωτες αλλοιώσεις στην όψη της. Η πλαστική επέμβαση έχει ως σκοπό την ουσιαστική βελτίωση της αισθητικής της κλειτορίδας, ενώ σε συνδυασμό με πλαστική χειλέων (αιδοιοπλαστική) επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα, που αλλάζουν την ψυχολογία, την καθημερινότητα και τη σεξουαλική διάθεση της γυναίκας.

Σύσφιξη αιδοίου
Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη μέθοδο χρήσης των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων που «ξυπνούν» την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αξιοποιώντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Έτσι, επιτυγχάνεται ανανέωση και άμεση σύσφιξη του αιδοίου, ενώ η χαλάρωση που μπορεί να έχει προκύψει από εγκυμοσύνη ή εκ γενετής εξαλείφεται κατά μέσο όρο μόλις σε 2 συνεδρίες! Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, μιας και «χρησιμοποιείται» το φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού.

Αύξηση σημείου G
Απευθύνεται στη σύγχρονη σεξουαλικώς ενεργή γυναίκα, που θέλει να αυξήσει την ικανοποίηση από τον σύντροφό της. Με την ανώδυνη επαναστατική μέθοδο, μπορούμε να αυξήσουμε το μέγεθος του σημείου G έως και 4 φορές, με την έγχυση ειδικά επεξεργασμένου κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε αύξηση του ερεθισμού του σημείου G, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο γυναικείος οργασμός τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια.

Είναι σημαντικό τέλος να τονίσουμε, ότι αναφερόμαστε σε λεπτές επεμβάσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από πλαστικό χειρουργό, παρά μόνο από εξειδικευμένο γυναικολόγο ο οποίος γνωρίζει τη γεννητική περιοχή.

Ευχαριστούμε τον Dr. Νικόλαο Ναούμ
Μαιευτήρα Χειρουργό – Γυναικολόγο, ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία
www.ananeosi.gr