DermoXEN Proneem: η νέα, αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!

DermoXEN Proneem: η νέα, αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!

Τα φυτικά συστατικά γίνονται σύμμαχός μας στην καθαριότητα και την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

Σήμερα οι γυναίκες έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ολοένα και συχνότερα, καταστάσεις γεμάτες εντάσεις, άγχος και στρες. Παράγοντες όπως αυτοί, αλλά και άλλοι που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, επηρεάζουν, εκτός από την διάθεσή μας, και την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής μας.

Η ευαίσθητη περιοχή επηρεάζεται εύκολα από εσώρουχα, το κολύμπι στην πισίνα με χλώριο, την σάουνα αλλά και το άγχος και οι πιθανότητες για ανάπτυξη βακτηρίων και μυκητών αυξάνονται. Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από τις ενοχλήσεις που όλες μπορεί, κατά καιρούς να έχουμε νιώσει, όπως το αίσθημα καύσου, η φαγούρα αλλά και οι παχύρευστες εκκρίσεις.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η προφύλαξη της ευαίσθητης περιοχής είναι απλή υπόθεση, χάρη στο DermoXEN Proneem. Με σύμμαχο τα φυτικά συστατικά (σε ποσοστό 96%) αλλά και χωρίς Parabens/SLS και SLES, που είναι γνωστό ότι επιβρύνουν τον οργανισμό, το DermoXEN Proneem προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή, ενώ διατηρεί την φυσική χλωρίδα του κόλπου. Και, χάρη στο υπέροχο άρωμά του και την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει, το DermoXEN Proneem έχει ήδη γίνει η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια!

Ανακαλύψτε όλη την σειρά προϊόντων DermoXEN, που αποτελεί μία ασφαλή και ολοκληρωμένη λύση για την ευαίσθητη περιοχή κάθε γυναίκας ενώ, τα εξειδικευμένα προϊόντα της, απευθύνονται σε κάθε ηλικία!

Μάθετε περισσότερα στο site της DermoXEN.