Διορθώστε τα ζυγωματικά σας με τη βοήθεια του οδοντιάτρου σας

Διορθώστε τα ζυγωματικά σας με τη βοήθεια του οδοντιάτρου σας

Βελτιώστε την αρχιτεκτονική του προσώπου σας με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Μπορεί μια επίσκεψη στον οδοντίατρο να αποκαταστήσει τον αισθητικό;Φαίνεται πως ναι,αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο προτιμούν να εμπιστευτούν τη σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική για να διορθώσουν τα ίχνη που η φύση και ο χρόνος αφήνουν στο πρόσωπό τους.

Η αρχιτεκτονική του προσώπου είναι άμεσα συνυφασμένη με την οδοντική και περιοδοντική στήριξη. Η έλλειψη δοντιών, λόγω εξαγωγών ή νόσων όπως η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα, οδηγεί σε σταδιακή απώλεια οστού και κατ' επέκταση σε περιορισμένη στήριξη των μυών.

Στο οβάλ σχήμα προσώπου, όταν τα μάγουλα είναι έντονα και εφόσον υπάρχουν φρονιμίτες, συνήθως προτείνεται η εξαγωγή τους. Οι φρονιμίτες είναι δόντια που δεν χρησιμοποιούνται στη μάσηση και συνήθως, επειδή δεν καθαρίζονται καλά, τερηδονίζουν τα αμέσως μπροστινά δόντια, τους δεύτερους γομφίους. Επιπλέον, αν δεν βγαίνουν με τη σωστή φορά, δημιουργούν στρεβλοφυϊες στα μπροστινά δόντια. Η εξαγωγή τους βοηθά ώστε να «μπουν» τα μάγουλα μέσα, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο έντονα τα ζυγωματικά.

Διαβάστε επίσης:

Αποκτήστε σαρκώδη χείλη με τη βοήθεια του οδοντιάτρου σας
Οι όψεις πορσελάνεις υπόσχονται το τέλειο χαμόγελο, να το πιστέψουμε;

Πρόβλημα με τα ούλα; Kανένα πρόβλημα

Τι χρώμα είναι το χαμόγελό σας;