Vriskodoctor.gr: Ραντεβού με γιατρό, με ένα κλικ

Vriskodoctor.gr: Ραντεβού με γιατρό, με ένα κλικ

Γρήγορα και χωρίς κόστος

www.vriskodoctor.gr: Η νέα υπηρεσία προγραμματισμού ραντεβού με γιατρό, ήρθε για να εξυπηρετήσει άμεσα τους χρήστες που θέλουν να κλείσουν ραντεβού με τον γιατρό τους on-line, γρήγορα, χωρίς κανένα κόστος, απλά με ένα κλικ.

Το www.vriskodoctor.gr στηρίζεται στο εύρος και την αξιοπιστία του περιεχομένου του www.vrisko.gr, της No1 Μηχανής Αναζήτησης Επαγγελματιών, με πάνω από 3.000.000 επισκέψεις κάθε μήνα, αλλά και 450.000 αναζητήσεις γιατρών.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία
Για τους χρήστες:
Κάθε χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή δωρεάν μέσα από την ειδική φόρμα εγγραφής, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να συνδέεται γρήγορα, απλά και μόνο με το Username και το Password του. Τα στοιχεία του χρήστη θα εμφανίζονται αυτόματα για το κάθε ραντεβού και κάθε φορά που θα κάνει σύνδεση με την υπηρεσία.

Η αναζήτηση του γιατρού γίνεται επιλέγοντας από τα αντίστοιχα πεδία, την ειδικότητα ή αναγράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο, την επωνυμία του γιατρού, αν ο χρήστης την γνωρίζει.Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, η επιλογή του γιατρού να γίνεται εκτός από την ειδικότητά του, με κριτήριο την περιοχή που τον ενδιαφέρει να βρίσκεται το ιατρείο του, καθώς επίσης και το ασφαλιστικό ταμείο με το οποίο θέλει να είναι συμβεβλημένος. Μόλις ο χρήστης δει το πρόγραμμα των διαθέσιμων ραντεβού του γιατρού και κάνει κλικ στην ημέρα και στην ώρα που τον εξυπηρετεί, το αίτημα για ραντεβού έχει αποσταλεί ήδη στον γιατρό. Μόλις ο γιατρός στείλει την επιβεβαίωση, το ραντεβού έχει κλειστεί. Τόσο εύκολα!

Για τους γιατρούς:
Κάθε γιατρός μπορεί να κάνει εγγραφή μέσω της ειδικής φόρμας, ώστε να μπορεί να εμφανίζει τα διαθέσιμα ραντεβού του στους χρήστες!

Η εγγραφή ολοκληρώνεται αφού γίνει επαλήθευση του e-mail και το τμήμα ενημέρωσης περιεχομένου του www.vriskodoctor.gr, επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του και επιβεβαιώσει τα στοιχεία του.

Έτσι ο γιατρός θα μπορεί να συνδεθεί και να ενημερώσει το πλάνο των ραντεβού του, τις διαθέσιμες ώρες του, καθώς και την σελίδα του profile του με όσα στοιχεία κρίνει απαραίτητα.Η υπηρεσία δίνει επιπλέον την δυνατότητα στο κάθε γιατρό, να ανεβάσει φωτογραφίες και video στο profile του!

Το www.vriskodoctor.gr παρέχει στους γιατρούς την δυνατότητα να έχουν το δικό τους πρόγραμμα ραντεβού on-line και να έχουν την προσωπική τους on-line γραμματεία ραντεβού, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο!

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ήδη μέσα από το vrisko.gr γίνονται σε μηνιαία βάση, περισσότερες από 450.000 αναζητήσεις για και έτσι από σήμερα υπάρχει ένα κομβικό σημείο αναφοράς, αλλά και το μοναδικό όχημα αμφίδρομης επικοινωνίας, μεταξύ των γιατρών και των ασθενών.

Κάντε κλικ εδώ για να γνωρίσετε την νέα υπηρεσία.