Κεφάλαιο λευκές ραγάδες: Τώρα μπορούν να εξαφανιστούν!

Κεφάλαιο λευκές ραγάδες: Τώρα μπορούν να εξαφανιστούν!

Η Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, μας μιλά για την επανάσταση στις λευκές ραγάδες που ήρθε για να μας σώσει.

Η εγκυμοσύνη ή η απότομη απώλεια βάρους, δημιουργούν στο σώμα μας τις γνωστές αντιαισθητικές ουλές, που ξεκινούν από κόκκινο χρώμα και καταλήγουν με την πάροδο του χρόνου σε λευκό. Είναι γεγονός ότι οι κόκκινες ραγάδες (που βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο) είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμες, καθώς όταν πλέον γίνουν λευκές οι ουλές στο σώμα μας έχουν καταστεί μόνιμες.

Η πραγματική επανάσταση όμως στο κεφάλαιο «λευκές ραγάδες» μας ήρθε από το Μονακό και συγκεκριμένα από το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το μηχάνημα Scarlet, το οποίο μάλιστα αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα! Τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, καθώς για πρώτη φορά μπορούμε μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες κυριολεκτικά να εξαφανίσουμε τις λευκές αντιαισθητικές ουλές από στήθος, γλουτούς, κοιλιά και από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Εντελώς αναίμακτα και ανώδυνα!

Με το Scarlet «σπάμε» τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του «κενού» που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα. Όλη η διαδικασία φυσικά είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, ανάμεσα στις συνεδρίες.

Και δεν σταματά εκεί. Το Scarlet χρησιμοποιεί τη δύναμη της φυσικής άμυνας του οργανισμού, για να πραγματοποιήσει ολική σύσφιξη και ανόρθωση σε σώμα, αλλά και πρόσωπο. Με τη νέα αυτή μέθοδο, «αναγκάζουμε» τον οργανισμό να δράσει μόνος του, ξυπνώντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Δεν εγχέεται καμία χημική ουσία, αλλά πραγματοποιείται ελεγχόμενη θερμική διέγερση, την οποία ο οργανισμός μας αντιλαμβάνεται και παράγει κολλαγόνο για να την αντιμετωπίσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα λείο, σμιλευμένο, με εμφανέστατα σημάδια ανόρθωσης (αφού «γεμίζει» από μέσα), χωρίς κανένα ίχνος ουλής εάν έχει εφαρμοστεί στο σώμα ή χωρίς ρυτίδες και λεπτές γραμμές εάν έχει εφαρμοστεί στο πρόσωπο! Απαιτούνται μόλις ελάχιστες συνεδρίες, που πραγματοποιούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς, χωρίς τον πόνο ή τη γενικότερη δυσφορία που προκύπτει από τις ενέσιμες θεραπείες.

Το Scarlet είναι απόλυτα ασφαλές και τόσο αποτελεσματικό, που ουσιαστικά έχει ήδη αντικαταστήσει αρκετές παραδοσιακές θεραπείες προσώπου και σώματος. Στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, τα οποία διαθέτουν το Scarlet αποκλειστικά για την Ελλάδα, παρέχεται Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίας για το πρόσωπο ή τις λευκές ραγάδες. Παράλληλα με κάθε πρόγραμμα Scarlet, παρέχεται το ειδικό beauty kit, που περιέχει την ενδεδειγμένη καλλυντική θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε, μετά από τις συνεδρίες για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα στo www.medicosmetic.gr