Αισθητά νεότερη σε 1 εβδομάδα!

Αισθητά νεότερη σε 1 εβδομάδα!

3 προβλήματα του προσώπου βρίσκουν λύση!

Λίγες ρυτιδούλες προδίδουν γοητεία. Όταν όμως αρχίζουν να διαγράφονται μόνιμα στο πρόσωπό μας δεν έχουμε παρά να τις αντιμετωπίσουμε και μάλιστα πολύ άμεσα, αφού μόλις σε 1 εβδομάδα τα αποτελέσματα μπορούν να είναι θεαματικά!


Ρυτίδες στο επάνω μέρος του προσώπου
Από τη μία οι «χαρακιές» στο μέτωπο είναι ο κύριος αντίπαλος που μας προσθέτει χρόνια. Από την άλλη φοβόμαστε το παγωμένο βλέμμα που έχουμε δει σε διάφορες αποτυχημένες επεμβάσεις. Τι μπορούμε να κάνουμε; Να εμπιστευτούμε τους ειδικούς! Είναι γεγονός ότι η βοτουλινική τοξίνη (γνωστή και ως botox) μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, ώστε να μην είναι ορατές, προκαλώντας προσωρινή αδρανοποίηση των μυών του μετώπου. Το βασικό όμως είναι πρώτον να πραγματοποιηθεί από έμπειρο πλαστικό και δεύτερον να υπάρχει μέτρο στις απαιτήσεις σας, ώστε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι το botox είναι θεραπεία πρόληψης και συντήρησης, όχι αποκατάστασης. Γι΄αυτό αρκετές γυναίκες ξεκινούν ακόμα και πριν τα 30 τους, για να καθυστερήσουν σημαντικά τη σύσπαση των ρυτίδων του μετώπου και να αποφύγουν μελλοντικά το lifting.


Ρυτίδες χειλιών
Μεγαλώνοντας αρκετές γυναίκες βλέπουν το πρόσωπό τους πιο «θλιμμένο», γεγονός στο οποίο συμβάλει η ρινοπαρειακή αύλακα, οι ρυτίδες αυτές που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στις γωνίες των χειλιών, που γίνονται ολοένα και εντονότερες με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, ειδικά οι καπνίστριες, έχουν την τάση να δημιουργούν κάθετες ρυτίδες πάνω από τα χείλη, ακριβώς επειδή τα σουφρώνουν συχνά. Πλέον, μόλις με μία συνεδρία με υαλουρονικό οξύ, μπορούμε να γεμίσουμε τις «γραμμές της μαριονέτας» δίπλα από τα χείλη και να δώσουμε ένα πιο φρέσκο και σφριγηλό αποτέλεσμα. Επίσης, πρόσφατα δόθηκε λύση στο σχεδόν άλυτο πρόβλημα των ρυτίδων καπνιστή, με το επαναστατικό μηχάνημα Scarlet που ενεργοποιεί μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες το κολλαγόνο του ίδιου μας του οργανισμού για να γεμίσει τις ρυτίδες καπνιστή από μέσα!


Ρυτίδες ματιών
Γνωστές και ως «πόδι της χήνας». Όσες έχετε λεπτά και λευκά δέρματα, ξέρετε καλά πόσο εύκολα μπορούν να προσθέσουν χρόνια στο πρόσωπό σας. Το Scarlet έρχεται και εδώ να δώσει τη λύση! Με τη συγκεκριμένη μέθοδο δημιουργούμε μία ελεγχόμενη θερμική διέγερση στην περιοχή των ρυτίδων, την οποία ο οργανισμός αντιλαμβάνεται άμεσα και παράγει κολλαγόνο για να την αντιμετωπίσει. Έτσι, οι ρυτίδες των ματιών γεμίζουν από μέσα, δίνοντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Μετά από κάθε συνεδρία, οι ρυτίδες βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, καθώς ενεργοποιείται περαιτέρω ο οργανισμός. Στα Medi Cosmetic, που διαθέτουν το Scarlet κατ' αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, δίδεται μαζί με κάθε πρόγραμμα γραπτή εγγύηση αποτελέσματος, αλλά και η ειδική καλλυντική θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε στο σπίτι για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic (ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΚΗΦΙΣΙΑ) www.medicosmetic.gr