3 “εχθροί” του σώματος και πώς θα τους αντιμετωπίσετε!

3 “εχθροί” του σώματος και πώς θα τους αντιμετωπίσετε!

Η ειδικός έχει τη λύση

Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις για το τι την ενοχλεί στο σώμα της, σίγουρα θα σου μιλήσει για κάποιον από τους 3 σημαντικότερους "εχθρούς": την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και φυσικά... το τοπικό πάχος!
Υπάρχουν σύγχρονες και άμεσες λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του σώματος; Τι έχει να μας προτείνει η Ιατρική Κοσμετολογία για να απαλλαγούμε οριστικά από τους εχθρούς που μας εμποδίζουν να χαρούμε το σώμα μας το καλοκαίρι;
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Medi Cosmetic, Μαρία Χατζηαναστασίου, μας δίνει τις λύσεις!

Κυτταρίτιδα
Όσες κρέμες και αν έχουμε δοκιμάσει, όσο και αν έχουμε κάνει τοπικό μασάζ μόνες μας στις προβληματικές περιοχές, η κυτταρίτιδα δείχνει να επιμένει πεισματικά. Στις γυναίκες που επισκέπτονται τα κέντρα μας και ζητούν άμεση λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, προτείνουμε τη Ραδιόλυση. Πρόκειται για μία εντελώς καινούρια και επαναστατική μέθοδο, που εφαρμόζουμε με τεράστια επιτυχία αποκλειστικά στα Κέντρα μας. Η Ραδιόλυση δρα άμεσα και με μεγάλη ένταση στα διογκωμένα λιποκύτταρα, που ευθύνονται για τη γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες βλέπουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην κυτταρίτιδα, ενώ οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν πολύ γρήγορα το μαγιό τους περήφανες στην παραλία!

Λευκές ραγάδες
Όταν οι κόκκινες ραγάδες γίνουν λευκές, τότε το πρόβλημα είναι πια είναι μόνιμο και οι ουλές είναι οριστικές. Στο στήθος, στην κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς κ.α. εφαρμόζουμε το διάσημο πλέον για την αποτελεσματικότητά του Scarlet! Με το Scarlet "σπάμε" τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του "κενού" που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα. Όλη η διαδικασία φυσικά είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, ανάμεσα στις ελάχιστες συνεδρίες που απαιτούνται για να εξαφανίσετε πλήρως τις ραγάδες.

Τοπικό πάχος
Για το τοπικό πάχος σε κοιλιά, γλουτούς και οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος, εφαρμόζουμε τη Σονόλυση. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, δρούμε κατευθείαν επάνω στο τοπικό πάχος, όπου δεν συρρικνώνουμε απλώς τα λιποκύτταρα, αλλά καταλύουμε εντελώς τη δομή του λιπώδους ιστού! Έτσι, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, μειώνεται αισθητά το τοπικό πάχος, ενώ αποκαθίσταται η όψη της επιδερμίδας για να έχουμε μία σμιλευμένη σιλουέτα, ελαστικότητα και λεία όψη.

Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic
Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400
www.medicosmetic.gr