Τα 5 τσάγια από βότανα που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

Τα 5 τσάγια από βότανα που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

Είναι χωρίς καφεΐνη και γεμάτα οφέλη για την υγεία σας

Το τσάι από βότανα είναι ίσως ότι καλύτερο για να ξεκινάτε την ημέρα σας αφού μπορεί να σας δώσουν μεγάλη ενέργεια και ταυτόχρονα δεν περιέχουν καφεΐνη και είναι πλούσια σε οφέλη για την υγεία σας.

  1. Τσάι Μέντας: Ότι καλύτερο για αποτοξίνωση. Το ρόφημα μέντας βοηθά να ζεσταθεί το σώμα, ιδρώνετε και απελευθερώνονται οι τοξίνες.
  2. Πράσινο Τσάι: Κάνει πολύ καλό στο δέρμα σας. Οι αποτοξινωτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού είναι θαυματουργές για το δέρμα σας καθώς μελέτες έχουν δείξει ότι βοηθάει στην θεραπεία της ακμής.
  3. Τσάι Rooibos: Γνωστό και ως κόκκινο τσάι. Το καλύτερο «όπλο» κατά της γήρανσης. Το Rooibos έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Οι Ιάπωνες το αποκαλούν «το βότανο της ζωής».
  4. Τσάι Τζίντζερ: Αντιμετωπίζει τις ναυτίες. Το ρόφημα του τζίντζερ καταπραϋνει τη ναυτία και τις στομαχικές διαταραχές.
  5. Τσάι Dandelion ή Πικραλίδα: Κατάλληλο για τον καθαρισμό του ήπατος. Τα φύλλα του φυτού είναι πλούσια σε βιταμίνες A,C και D. Η πικραλίδα συνίσταται στον καθαρισμό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης από τις τοξίνες.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Lopez: Πώς διατηρείται σε φόρμα;

Κεφάλαιο αδυνάτισμα: Η μεζούρα λέει πάντα την αλήθεια;