Η πλαστική στο στήθος όντως απογειώνει το sex;

Η πλαστική στο στήθος όντως απογειώνει το sex;

Μήπως όμως αντί για αυξητική στήθους έπρεπε να κάνετε... αυξητική αυτοπεποίθησης;

Έρευνα που έγινε ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε αυξητική στήθους απέδειξε ότι οι γυναίκες μετά την επέμβαση νιώθουν πως το σεξ είναι πολύ καλύτερο. Αντί λοιπόν να αυξήσει μια γυναίκα την αυτοπεποίθησή της και να νιώσει καλά με το σώμα της, καταφεύγει στο να πληρώσει και να αποκτήσει ένα πλούσιο στήθος που έχει σαν αποτέλεσμα να βάλει φωτιά στο κρεβάτι.
Συγκεκριμένα η καθηγήτρια ψυχολογίας Tomi - Ann Roberts στο Κολέγιο του Colorado δήλωσε: « Όταν έχουμε καταβάλει προσπάθειες για να αποκτήσουμε κάτι, (σ.σ όπως ένα μεγάλο στήθος) πόσο μάλλον να έχουμε επενδύσει και χρήματα έχουμε την τάση να θέλουμε να δικαιολογήσουμε αυτή την προσπάθεια ακόμα και αν δεν ευθύνεται αυτή (το στήθος) για το αποτέλεσμα. "

Στη μελέτη συμμετείχαν 45 γυναίκες που επρόκειτο να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση εμφύτευσης . Ο ερευνητής Δρ Γκιμαράες Πάολο και οι συνεργάτες του ζήτησαν από τις γυναίκες να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο πριν από την χειρουργική επέμβαση που αξιολόγησε τη σεξουαλική τους επιθυμία , τη διέγερση και τη σεξουαλική τους ικανοποίηση . Οι ασθενείς κλήθηκαν να απαντήσουν και πάλι το ερωτηματολόγιο σε δύο , τέσσερις και 18 μήνες μετά την επέμβαση .

Εννέα γυναίκες με ραγάδες μετά την πλαστική χειρουργική τους δεν αναφέρουν καμία βελτίωση . Αλλά οι 36 γυναίκες που δεν εμφάνισαν ραγάδες μετά την επέμβαση , δήλωσαν ότι είχαν βιώσει τη σεξουαλική τους ζωή .

Σχολιάζοντας τα ευρήματα οι επιστήμονες είπαν: « Εδώ είναι 45 γυναίκες που ξόδεψαν πολύ χρόνο και χρήμα στην προσπάθεια τους να αυξήσουν τα στήθη τους , επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν σαφώς έπεισε ότι τα μεγάλη στήθη είναι πιο ωραία».
Ωστόσο, άλλοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μετά τη χειρουργική επέμβαση η εμπιστοσύνη των γυναικών στο κρεβάτι ανεβαίνει στα ύψη επειδή τους αρέσει το σώμα τους.