#WeLoveMoustache: Την Πέμπτη 28/11 αφήνουμε μουστάκι ενάντια στον καρκίνο

#WeLoveMoustache: Την Πέμπτη 28/11 αφήνουμε μουστάκι ενάντια στον καρκίνο

Όλοι μαζί περνάμε καλά βοηθώντας έναν άντρα που πάσχει από καρκίνο του προστάτη να χαμογελάσει!

Tι είναι το #welovemoustache: Με αφορμή την καθιέρωση του Νοεμβρίου, ως διεθνή μήνα ανδρικής υγείας- το περιοδικό ΟΖΟΝ ξεκινά μία νέα συνεργασία με την Philips, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού, γύρω από τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στον άντρα και την υγεία του. Κι εμείς, παρότι κορίτσια επιλέγουμε να μην μένουμε αμέτοχες και στηρίζουμε τα αγόρια μας δυναμικά!

Η προσπάθειά μας στόχο έχει να δωρίσει το ποσό των 4.000 ευρώ στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "BESTRONG.ORG.GR", το οποίο θα διατεθεί για την θεραπεία ανδρών που μάχονται τον καρκίνο του προστάτη.

Aποκορύφωμα το μεγάλο donation party του ΟΖΟΝ στις 28/11 powered by Philips, με έκθεση φωτογραφίας και γνωστούς Αθηναίους που θα στηρίξουν το σκοπό μας με τον πιο cool & #welovemoustache τρόπο.

Παναγιώτης Σιμόπουλος (μοντέλο), Marko Rossi (chef), Παναγιώτης Μένεγος (δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός), ο δικός μας Ευάγγελος Μπάος από το Queen.gr(fashion editor/style consultant), Γιώργος Ανθουλάκης (Global Chief Communications and Creative Officer for KORRES) φωτογραφίζονται από τον Θοδωρή Μάρκου.

Ξεκινάμε, λοιπόν, δυναμικά με σήμα το #welovemoustache. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως: Boys AND girls. Σίγουρα μπορείτε και οι γυναίκες να βοηθήσετε ζωγραφίζοντας ή δημιουργώντας το δικό σας moustache!

Τη βραδιά του event καλούμε και άλλους γνωστούς ή όχι να αποκτήσουν μουστάκι συνδράμοντας στην προσπάθειά μας- ραντεβού στο περιοδικό ΟΖΟΝ στις 28/11/2013!

Περισσότερα στις επίσημες σελίδες του OZON (https://www.facebook.com/ozonmag) και της Philips (https://www.facebook.com/philipsmalegroominggreece).

Get your own moustache and make another man happy!