Το μουστάκι τα έβαλε με τον καρκίνο

Το μουστάκι τα έβαλε με τον καρκίνο

Χθες το βράδυ κόψαμε τα μούσια, αφήσαμε μουστάκια και στηρίξαμε  μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης στα θέματα ανδρικής υγείας.

Εδώ και μερικά χρόνια κάθε Νοέμβριο, οι άνδρες παγκοσμίως έχουν την τιμητική τους. Αλλάζουν πρόσωπο, ξυρίζουν τα μούσια τους και μεγαλώνουν μουστάκι προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν σε θέματα ανδρικής υγείας.

Χθες, λοιπόν, στο κέντρο της Αθήνας στα γραφεία του περιοδικού Ozon στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με τη βοήθεια της Phillips, όπου τα μουστάκια είχαν την τιμητική τους. Σε αυτό το κάλεσμα δεν θα μπορούσαμε να απαντήσουμε παρά μόνο θετικά.

Μια καρέκλα κουρείου στήθηκε στη μέση του χώρου και ο Βαγγέλης του κομμωτηρίου «Elephant and Castle» κούρεψε μούσια και σχημάτισε μουστάκια χρησιμοποιώντας Phillips ξυριστικές μηχανές. Για κάθε αγόρι που ξυριζόταν το ποσό των 50 ευρώ έμπαινε στον κουμπαρά για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «BESTRONG.ORG.GR», στην προσπάθεια θεραπείας των ανδρών που μάχονται τον καρκίνο του προστάτη. Από την καρέκλα του πέρασαν άντρες όλων των ηλικιών (ανάμεσα τους και ο υποφαινόμενος) και άφησαν μουστάκι. Μουστάκια παχιά, λεπτά, μακριά, κοντά, μουστάκια διάφορα σχηματίστηκαν, όλα, όμως, για τον ίδιο λόγο.

Δεν ήταν, βέβαια, μόνο οι άνδρες που βοήθησαν χθες. Και τα κορίτσια που παρευρέθηκαν πόζαραν με ψεύτικα μουστάκια και ανέβασαν τις φωτογραφίες τους στα social media με το hashtag #welovemoustache.

Ένα πάρτι που είχε ποτό, μουσική, τρίχες στο πάτωμα, μουστάκια στις φάτσες και χαμόγελα, όπως ακριβώς πρέπει να χαμογελά και το πρόσωπο της ανδρικής υγείας.

Στο αποκορύφωμα του εορτασμού του Movember, η ομάδα του ΟΖΟΝ προτείνει ή μάλλον επιβάλει την παρουσία σας αυτή την Κυριακή στο APSENDI. Ο άνθρωπος που έφερε το Movember και στην Ελλάδα, Γιάννης Κοροβέσης, λήγει το μήνα με ένα Κυριακάτικο party λίγο μετά τις 6 μ.μ. Οι κορυφαίοι Αθηναίοι bartenders διαγωνίζονται για καλό σκοπό. Μέρος τον εσόδων θα διατεθεί στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:

O Hugh Jackman υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος

Ο αγώνας του Patrick Dempsey κατά του καρκίνου