Προσπαθείτε για μωρό; Δείτε πιο λαχανικό βοηθά στη γονιμότητα

Δεν θα το πιστεύετε

Είναι σίγουρα αρκετοί εκείνοι που μπορεί να απεχθάνονται τα λαχανάκια Βρυξελλών ωστόσο αν θέλετε να μείνετε έγκυος τότε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφό σας θα πρέπει να προσθέσετε στην διατροφή σας τα γνωστά και προφανώς θαυματουργά λαχανάκια.

Μπορεί από τη μια νέες μελέτες να αποδεικνύουν ότι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων να υπάρχει μια αυξημένη τάση στις εγκυμοσύνες κάτι που οφείλεται εν μέρη στην αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο μια νέας έρευνα ισχυρίζεται ότι τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι η super τροφή για την απόκτηση μωρού.

Χαρακτηριστικά η Neema Savvides, υπεύθυνη σε Κλινική Γονιμότητα τονίζει: "Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτό το πράσινο μικρό λάχανο αποτελεί super τροφή γονιμότητας. Είναι γεμάτο φυλλικό οξύ το οποίο είναι απαραίτητο για την ενίσχυση της γονιμότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αυτή η πλούσια βιταμίνη αυξάνει τα επίπεδα του σπέρματος και βοηθά τη μήτρα με τα σωστά θρεπτικά συστατικά αυξάνοντας τις πιθανότητες επιβίωσης του σπέρματος. Επίσης μειώνει τις πιθανότητες αποβολών και γενετικών ανωμαλιών".

Θέλετε κι άλλα; Πηγαίνετε γρήγορα στο σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε επίσης:

Το 50% των γυναικών τα Χριστούγεννα ξεχνούν τα πάρουν τα αντισυλληπτικά τους χάπια

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ