Αποτοξίνωση τώρα: Τι να προσθέσετε στο νερό σας, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Αποτοξίνωση τώρα: Τι να προσθέσετε στο νερό σας, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Απομακρύνετε τις τοξίνες, και νιώστε αμέσως καλύτερα

Αν προσπαθείτε, ενόψει της Άνοιξης, να μπείτε, ξανά, στον σωστό δρόμο, και να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πετύχετε. Παρόλα αυτά, ο καλύτερος, είναι και ο πιο κλασικός: πιείτε μεγάλες ποσότητες νερού. Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να το πιείτε σκέτο: μπορείτε να του προσθέσετε δροσερά συστατικά, που θα του δώσουν καλύτερη γεύση και θα έχουν δραστικότερα αποτελέσματα. Απλώς, βάλτε κάποιο από τα παρακάτω συστατικά σε μία μεγάλη κανάτα δροσερό νερό, και καταναλώστε το καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας! Για ακόμα καλύτερη γεύση, ετοιμάστε την κανάτα σας από το βράδυ, και αφήστε την στο ψυγείο, μέχρι το επόμενο πρωί!

Λεμόνι:

Το νερό με λεμόνι κάνει θαύματα στην αποτοξίνωση. Ένα λεμόνι, κομμένο σε λεπτές φέτες μέσα στην κανάτα σας, ή και μόνο ο φρέσκος χυμός του είναι αρκετό.

Μέντα:

Δίνει μία γλυκιά νότα, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε ζάχαρη. Ακόμα, η μέντα έχει χωνευτικές ιδιότητες και, γι’ αυτό, συνιστάται αν υποφέρετε από το στομάχι σας.

Αγγούρι:

Το νερό με φέτες αγγουριού δεν είναι μόνο για τα spa. Κάνει θαύματα με την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ, το δροσερό λαχανικό, έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τζίντζερ:

Η πικάντικη ρίζα βοηθάει να «καθαρίσει» ο οργανισμός, αλλά και την λειτουργία της πέψης. Λόγω της έντονης, καυτερής γεύσης του καλό είναι να ξεκινήσετε με μερικές, πολύ λεπτές φέτες, ή να τρίψετε ένα μικρό κομμάτι μέσα στο νερό σας. Αν η γεύση του σας φανεί ανεπαρκής, μπορείτε πάντα να προσθέσετε κι άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Tο πιο αποτελεσματικό όπλο κατά της κυτταρίτιδας!

Φαγούρα στη γεννητική περιοχή