Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τι κάνει η star για το δέρμα της

Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τι κάνει η star για το δέρμα της

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάνει botox


Με το που βλέπεις την Victoria Beckham λες δεν γίνεται για να διατηρεί το δέρμα του προσώπου της έτσι, πρέπει αν έχει κάνει τα πάντα πάνω της. Κι όμως ο δερματολόγος της Victoria Beckham, Harold Lancer υποστηρίζει ότι η star δεν έχει κάνει ποτέ της botox ή λειζερ και αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα διατροφής. Γίνεται;



Χαρακτηρίστηκα είπε: "H Victoria έχει μια φυσική ομορφιά. Προσέχει τη διατροφή της, κάνει γυμναστική και γενικώς κάνει την ιδανική υγιεινή ζωή. Η Victoria αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για την σωστή χρήση ενός προϊόντος που μπορεί να έχει αποτελέσματα", αναφερόμενος στο γεγονός ότι είχε ακμή και την αντιμετώπισε με προϊόντα και συνέχισε λέγοντας: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κανείς δεν έχει αγγίξει το πρόσωπό της με χειρουργικό εργαλείο ή λέιζερ".



Ο γιατρός κάνει λόγο για ένα άτομο με φοβερή αυτοπειθαρχία που άκουσε τις συμβουλές του κατά γράμμα και πλέον έχει αυτό το αποτέλεσμα. Σχετικά με το πρόβλημα της ακμής ο δερματολόγος αποκάλυψε ότι κάθε ασθενής όπως και η Victoria τροποποίησε τη διατροφή της. Σταμάτησε τα γαλακτοκομικά, την πρόσληψη καφεΐνης και τη ζάχαρη αλλά και η πρόσληψη των υδατανθράκων πρέπει να είναι κάτω από το 20% της θερμιδικής πρόληψης.



Αυτά είπε ο γιατρός, τώρα αν τον πιστεύετε αυτό είναι άλλο θέμα. Γιατί κοιτώντας τις φωτογραφίες της δεν λες, ρε παιδάκι μου, ότι όλο αυτό είναι φυσική ομορφιά. Και την ξανά κοιτάω τη φωτογραφία αλλά, συγνώμη, δεν πείθομαι. Όσο για την ακμή ουδεμία αντίρρηση φέρουμε!



Διαβάστε επίσης:




Πώς να αποκτήσετε το γυμνασμένο σώμα της Victoria Beckham




Ποιο διάσημο κοριτσάκι απέκτησε αυτό το πανάκριβο ζευγάρι Chloe μπαλαρίνες