3 στα 4 ζευγάρια δεν κάνουν sex μόλις γίνουν γονείς

3 στα 4 ζευγάρια δεν κάνουν sex μόλις γίνουν γονείς

Τα δυσάρεστα αποτελέσματα έρευνας

Το sex φαίνεται πως είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό ενός ζευγαριού μετά τον ερχομό ενός μωρού, με έναν στους τέσσερις νέους γονείς να δηλώνουν ότι εγκατέλειψαν το σεξ για πάντα μετά την άφιξη του πρώτου τους, μωρού.

Σε μια πρόσφατη έρευνα οι νέοι γονείς αποκάλυψαν ότι το σεξ αποτελεί ξένη λέξη. Ένας στους πέντε άνδρες δηλώνουν ότι δυσκολεύονται ακόμα και να σκεφθούν το σεξ με το σύντροφό τους μετά τη γέννηση ενός παιδιού. Οι γυναίκες είναι ακόμα πιο αγχωμένες για το θέμα από ό,τι οι άνδρες σε ποσοστό 44%.

Επίσης, υποστηρίζουν το 38% δηλώνει ότι η σεξουαλική επαφή δεν είναι πια τόσο ευχάριστη. Βασική αιτία για όλο αυτό φαίνεται πως είναι η απώλεια ύπνου αλλά και το σώμα της γυναίκας που δεν έχει επανέλθει και δεν νιώθει αρκετά όμορφη για να κάνει σεξ.

Το σεξ μετά τον ερχομό ενός μωρού μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση για πολλά ζευγάρια. Οι μπαμπάδες δεν θέλουν να ασκήσουν πίεση στις μαμάδες, και οι νέες μητέρες δεν αισθάνονται έτοιμες ακόμα Γι 'αυτό είναι καλό να επικοινωνούν μεταξύ τους και να είναι ανοικτοί να συζητήσουν τις ανάγκες, τις ανησυχίες και τα άγχη τους .

Διαβάστε επίσης:

Φιληθείτε, κάνει καλό!