6 ανατρεπτικές αλήθειες που δεν ήξερες για το σπέρμα του!

6  ανατρεπτικές αλήθειες που δεν ήξερες για το σπέρμα του!

Οι χρήσιμες πληροφορίες της ημέρας....

1. Τα σπερματοζωάρια είναι σκληροί εργάτες. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς όχι όλοι. Αλλά αυτοί που κολυμπούν έως το ωάριο πραγματικά έκαναν υπερπροσπάθεια για να φτάσουν μέχρι εκεί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

2. Οι πιθανότητες σύλληψης είναι μικρές κάθε φορά. Κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτισης απελευθερόνονται 200 εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Αυτός και αν είναι ανταγωνισμός!

3. Δεν ξέρουν πάντα που πηγαίνουν. Μόνο οι μισοί κολυμβητές πλησιάζουν το ωάριο της γυναίκας. Οι υπόλοιποι απλά κάνουν κύκλους!

4. Πρέπει να διατηρείς αυτά τα "άτακτα" σπερματοζωάρια σε δροσερές θερμοκρασίες. Η περιοχή όπου φυλάσσεται το σπέρμα έχει πιο χαμηλή θερμοκρασία από το υπόλοιπο σώμα του άντρα. Κατά μέσο όρο οι όρχεις είναι 3 βαθμούς πιο δροσεροί. Για αυτό δεν θες η περιοχή του να έρχεται κοντά σε μεγάλες θερμοκρασίες για πολύ ώρα. Και για αυτό τα μποξεράκια είναι καλύτερα από τα σλιπάκια.

5. Η διαδικασία αναπαραγωγής είναι διαφορετική στους άντρες από ότι στις γυναίκες. Οι γυναίκες γεννιούνται με όλα τα αυγά που θα χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους. Οι άντρες, όμως, παράγουν συνεχώς καινούριο σπέρμα. Χρειάζονται περίπου δύο μήνες για το πέρμα να ανανεωθεί πλήρως.

6. Η διατροφή του παίζει σημαντικό ρόλο στη γεύση του σπέρματος. Αν ο αγαπημένος σας ζητάει συχνά στοματικό έρωτα πείτε του να αθλείται συστηματικά και να μένει πιστός σε ένα διαιτολόγιο πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά. Θα έχει και υγιές σπέρμα και πιο... νόστιμο.

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε παράδοξα σημάδια ότι είστε... ιδιοφυΐα!