Μήπως έχεις κατάθλιψη; Κάνε το test που έχουν κάνει πάνω από 1 εκ. άνθρωποι

Γρήγορα και... έγκυρα αποτελέσματα

H κοινωνία και φυσικά η εξέλιξή της, μπορεί να μας έχει απαλλάξει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε παλαιότερα, και είχαν περισσότερο να κάνουν με την επιβίωση και την εξασφάλιση των βασικών αγαθών, αλλά μας έχει φορτώσει με ένα σωρό ψυχικά νοσήματα, τα οποία για πολλούς, είναι πολύ πιο σοβαρά.

Ένα από αυτά, είναι φυσικά και η κατάθλιψη, για την οποία είμαστε σίγουροι, έχετε διαβάσει αμέτρητες μελέτες και άρθρα, προκειμένου να καταλάβετε αν όντως πάσχετε από αυτή. Ωστόσο, η κατάθλιψη, είναι μία έννοια παρεξηγημένη, κυρίως γιατί τα συμπτώματά της, δεν είναι ευρέως γνωστά.

Αν για παράδειγμα, νιώθετε θλίψη ή έχετε αυπνίες, δεν είναι σίγουρο ότι πάσχετε από κατάθλιψη, καθώς μπορεί απλά να περνάτε μία φάση στη ζωή σας. Η κατάθλιψη λοιπόν, αφενός δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αντιληπτή, και αφετέρου δεν έχει συμπτώματα όπως θλίψη ή ανεξήγητο κλάμα, ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτά.

Το Channel 4 λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα το show Embarrassing Bodies, έφτιαξαν μία ενότητα, όπου μπορεί κανείς να κάνει test, έγκυρα και φυσικά επιστημονικά, ώστε να μπορέσει να καταλάβει αν πάσχει από κατάθλιψη καθώς και από άλλες ψυχικές ασθένειες. Ήδη, και παρά το γεγονός ότι το εν λόγω concept είναι μόλις 9 μέρες στον αέρα, 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν κάνει τα συγκεκριμένα test, κάτι που φυσικά δείχνει, όχι μόνο την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, αλλά και τα πολλά ψυχολογικά θέματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος!

Κάντε το test εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Συμβουλές για να απολαύσετε μια μη- τοξική ζωή

Που κάνει καλό ο καφές; Νέες έρευνες μας προτρέπουν να πίνουμε χωρίς ενοχές

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ