Καήκατε στον ήλιο; Οι τρεις απλές DIY συνταγές που θα σας ανακουφίσουν

Καήκατε στον ήλιο; Οι τρεις απλές DIY συνταγές που θα σας ανακουφίσουν

Με υλικά που όλες έχετε στο σπίτι σας

Οι περισσότερες από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει τα... μπανάκια. Το καλοκαίρι είναι εδώ και ανυπομονείτε σαν τρελές να έρθει εκείνη η άγια ημέρα που θα ξεκινήσει η άδειά σας. Μέχρι να πάτε σε κάποιο ελληνικό νησί όμως, συμβιβάζεστε και με τις παραλίες της Αττικής.

Πείτε ναι στη θάλασσα, αλλά δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον ήλιο, ο οποίος ιδιαίτερα κατά τις μεσημεριανές ώρες είναι πολύ-πολύ επικίνδυνος. Τι γίνεται όμως όταν ξεχνιέστε στην... ξαπλώστρα και τελικά γυρνάτε πίσω στο σπίτι κατακόκκινες; Υπάρχει λύση; Η απάντηση είναι ναι και έρχεται από απλά, αγνά προιόντα.

1. Αγγούρι: Θα σε ανακουφίσει άμεσα, μιας και θα ρυθμίσει άμεσα τα επίπεδα υγρασίας του δέρματός σου. Κόψε λεπτές φέτες και τοποθέτησέ τις στα σημεία που έχεις καεί
2. Ντομάτα: Aν θες να αποχωριστείς σύντομα το κατακόκκινο χρώμα που απέκτησες, τότε δεν έχεις παρά να πολτοποιήσεις παγωμένες ντομάτες και έπειτα να απλώσεις τον πολτό στα σημεία που σε τσούζουν
3. Γιαούρτι: Ναι, θα σου χαρίσει αμέσως αίσθηση δροσιάς. Άπλωσέ το στις επίμαχες περιοχές και απόλαυσε την ανακούφιση που θα σου προσφέρει.

Διαβάστε ακόμα

Πότε μια ελιά είναι επικίνδυνη;

DPG Network