Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε το μαξιλάρι μας; Η απάντηση θα σας σοκάρει

Κρύβει πολλές και βλαβερές εκπλήξεις

Τώρα για να λέμε και την αλήθεια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν άνετο απολαυστικό υπνάκο, έπειτα από μία κουραστική μέρα. Για να γίνει όμως ο υπνάκος αυτός απολαυστικός, θα πρέπει το μαξιλάρι μας να είναι άνετο και μαλακό. Πόσες φορές δεν μείνατε ξάγρυπνοι, ειδικά σε ξενοδοχεία και άλλα σπίτια, επειδή ήσασταν μακριά από το αγαπημένο σας μαξιλάρι; Είμαστε σίγουροι πολλές!

Και παρόλο που όλοι μας, από τη βρεφική ακόμη ηλικία, μόλις ανακαλύψουμε το μαξιλάρι των ονείρων μας, δεν ξεκολλάμε από πάνω του, οι γιατροί έρχονται να βάλουν φρένο στην αγάπη μας αυτή, καθώς υποστηρίζουν ότι το μαξιλάρι μας μπορεί να γίνει εστία αμέτρητων μικροβίων.

Βρωμιά, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα του δέρματος είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να ανακαλύψετε στο μαξιλάρι σας. Εκτός βέβαια από τα παραπάνω, υπάρχει πιθανότητα να βρείτε μικροοργανισμούς, όπως ένα έντομο της σκόνης που ανήκει στην οικογένεια των αραχνών! Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορεί εμείς να μη βλέπουμε τίποτα από όλα αυτά, αλλά δυστυχώς είναι ικανά να βλάψουν τον οργανισμό μας προκαλώντας του διάφορες αλλεργίες και άσθμα.

Οπότε, αλλάξτε μαξιλάρι κάθε 6 μήνες το πολύ, χρησιμοποιήστε καθαρές μαξιλαροθήκες και θα γλιτώσετε από πολλά!

Διαβάστε ακόμη:

Καταπολεμείστε τους πόνους της περιόδου με Κινέζικα βότανα

Οι ντομάτες βοηθούν στην αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ