Aν ψάχνεις το απόλυτο πάρτι των ημερών, μόλις το βρήκες

Aν ψάχνεις το απόλυτο πάρτι των ημερών, μόλις το βρήκες

Σε συνεργασία με το Mad Radio 106.2

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο εντυπωσιακό 5άστερο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, ανοίγει τις πύλες του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο χρόνο με ένα φαντασμαγορικό event.

Σε συνεργασία με το Mad Radio 106.2 διαμορφώνει τους χώρους του ξενοδοχείου σε μία μοναδική εμπειρία 4 διαφορετικών μουσικών προορισμών, όπου όλοι όσοι παρευρεθούν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από της 10 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί, τα καλύτερα είδη μουσικής στους πλήρεις ανακαινισμένους χώρους του ξενοδοχείου.

A Five Star Experience

Mad New Year΄s Eve Stages

  1. Dance Stage
  1. R&B Stage
  1. Greek Music Stage
  1. After Hours VIP House Lounge – Roof Garden (doors open @ 3.00)

Έξι (6) Open Bar για απεριόριστη κατανάλωση βρίσκονται στη διάθεση του πιο MAD κοινού της πόλης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Είκοσι (20) Dancers & Performers προσφέρουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα.

Περισσότεροι από εικοσιπέντε (25) DJ’s , VJ΄s και Live acts μέσα από τη δύναμη της τεχνολογίας και με επίκεντρο τη μουσική, υπόσχονται μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στο Penthouse Champagne Roof Garden δείτε την πρώτη ανατολή της χρονιάς με θέα την Ακρόπολη ,παρέα με House Music Vibes, ενώ μετά της 6.30 το πρωί απολαύστε το μοναδικό New Year’s Breakfast Buffet του ξενοδοχείου.

Κλείσε θέση τώρα για το μεγαλύτερο party της χρονιάς! https://www.viva.gr/tickets/music/grand-hyatt-athens/this-is-a-mad-new-year/

Site: www.madnewyear.gr

Event: https://www.facebook.com/events/518732041979795/

Video Promo: https://www.youtube.com/watch?v=leIaqkVRX6g

Grand Hyatt Athens

Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Αθήνα

Google map: https://goo.gl/maps/wLSa5ZvVHVn