Εurovision VS Survivor: Τι θα τραγουδούσαν οι παίκτες αν συμμετείχαν στο διαγωνισμό;

Γωγώ Φούντα
Εurovision VS Survivor: Τι θα τραγουδούσαν οι παίκτες αν συμμετείχαν στο διαγωνισμό;

Θα είχε πιθανότητες πρωτιάς ο Ντάνος;

Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για τους απανταχού φανς της Eurovision, μιας και διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα με την αγαπημένη Demy και το «Τhis is Love». Εμείς λοιπόν, θέλοντας να κάνουμε λίγο χιουμοράκι και μιας και είναι ακόμα Τρίτη-ηλιόλουστη μεν αλλά Τρίτη-και μιας και χθες απολαύσαμε ένα ιδιαιτέρως έντονο επεισόδιο Survivor, είπαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο και να βρούμε με ποια τραγούδια θα διαγωνίζονταν στη Eurovision οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας! Η επιλογή έγινε με αγάπη και χιούμορ και σε καμία περίπτωση διάθεση προσβολής.

Ντάνος: Ο λεβέντης από τη Σκιάθο, το αγόρι που τα παίρνει στο κρανίο αλλά μετά το μετανιώνει και τα ρίχνει όλα στην πείνα του, θα πήγαινε στο λαμπερό διαγωνισμό με ένα τραγούδι κόντρα. Ενώ δηλαδή όλοι θα περίμεναν ότι θα τραγουδούσε μία βαριά ζειμπεκιά για να ρίξει τη γυρβολιά του, ή ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη που μιλάει για ξενιτιά και απονιά, εκείνος θα τα έφερνε όλα τούμπα και έπειτα από συζητήσεις με τον μάνατζέρ του θα αποφάσιζε να πει το Wannabe των Spice Girls, με το ανάλογο χορευτικό-πάντα από τον αγαπημένο Φωκά Ευαγγελινό-. Λογικά θα πήγαινε πολύ καλά στην ψηφοφορία-γιατί θα τον προτιμούσε ο γυναικείος πληθυσμός όλων των χωρών-αλλά θα έχανε στα σημεία από την Εσθονία που πήγε με μπαλάντα.



Λάουρα: Η Λάουρα αρχικά είχε προταθεί να κατέβει με Καλομοίρα και πιο συγκεκριμένα το «Nομίζεις», αλλά αποφασίστηκε από την ελληνική επιτροπή να κάνει την έκπληξη και να πάει κόντρα στο κατεστημένο. Έπειτα από συσκέψεις και μεγάλο προβληματισμό, το τραγούδι που θα αναδείκνυε καλύτερα τις φωνητικές, και όχι μόνο, ικανότητες της ζουμερής Λαουρίτας, αποφασίστηκε να είναι το γνωστό τσιφτετέλι «Σοκερντέ», το οποίο και θα ερμηνεύσει φορώντας μία τσιγγάνική φούστα για να δίνει αρμονική και παράλληλα σέξι εσάνς στο λίκνισμά της. Δυστυχώς δε θα τα πάει πολύ καλά στην ψηφοφορία, μιας και αρκετοί θα θεωρήσουν ότι προσπάθησε να μιμηθεί τη Sertab.



Χρανιώτης-Βαλαβάνη: Έχουμε αντιληφθεί μία μικρή κοντρίτσα ανάμεσα στους δύο παίκτες, οπότε θα τους βάζαμε να διαγωνιστούν ως ντουέτο προκειμένου να δεθούν και να λύσουν τις διαφορές τους. Μιας και ο Χρανιώλας είναι ροκάς-για την Ευρυδίκη δεν έχουμε ακόμα σχηματίσει άποψη αλλά μία ροπή στο ξένο ρεπερτόριο μας τη βγάζει-θα τους βάζαμε να τραγουδήσουν το Τι κι αν σε πήρα σοβαρά του Σαρμπέλ featuring Ειρήνη Μερκούρη. Το μπρίο και το νάζι του Γιώργου, και η ξεκάθαρη ομοιότητα της Βαλαβάνη με την Μερκούρη θα είναι δύο από τα πολλά μυστικά της επιτυχίας. Δυστυχώς δε θα κατάφερναν να περάσουν καν στον τελικό, μιας και θα ήταν η χρονιά της μπαλάντας-κάπως έτσι την πάτησε και η Λαουρίτα-.



Σπαλιάρας: Και επειδή όπως είδαμε οι προηγούμενες υποψηφιότητες απέτυχαν, το βραύ πυροβολικό Γιάννης Σπαλιάρας, θα πάει με τραγούδι μέσα στο mood και κομμένο και ραμμένο πάνω του. Ο αυθόρμητος Σπαλ λοιπόν θα ερμηνεύσει το Άγγιγμα Ψυχής, το γνωστό soundtrack της τηλεοπτικής σειράς, το οποίο πρωτοτραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Με πολύ συναίσθημα και κατάθεση ψυχής, ο εντυπωσιακός πρώην μοντέλο-παρουσιαστής-Survivor-καλλιτέχνης θα στεφτεί νικητής… γιατί ήταν η χρονιά της μπαλάντας!



Μισθοφόρος: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος-ο πειρατής της καρδιάς μας-είναι ένα αγόρι το οποίο μπορεί να δείχνει άγριο και απόμακρο, αλλά κατά βάθος έχει καρδιά μικρού παιδιού, κάτι που γίνεται ολοφάνερο και από το αυθόρμητο και γάργαρο γέλιο του. Θεωρεί ότι η Eurovision θα κάνει καλό στην καριέρα του, όποια κι αν είναι αυτή, ενώ απαίτησε να κατέβει στο διαγωνισμό με κάτι χορευτικό, μιας και θεωρεί ότι οι χορευτικές του ικανότητες είναι εξίσου δυνατές με τις φωνητικές, και πιο συγκεκριμένα με το Oops I did it again της Britney Spears. Θα δώσει μία νέα ερμηνευτική διάσταση-καθώς η μπάσα του φωνή θα κάνει το κομμάτι πιο… μυστηριώδες-και θα τερματίσει τρίτος, πίσω από τον Dima Billan και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.



Βασάλος: Και μιας και μιλήσαμε για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο συνονόματος Βασάλος-το αγόρι που ασχολείται με το body building και πεινάει μονίμως-αρχικά θα αρνηθεί να συμμετάσχει γιατί θα του σπάσει τα νεύρα η… διοργάνωση, αλλά αφού του μιλήσει η Δάφνη Μπόκοτα θα συνετιστεί. Οπότε, και επειδή δε γνωρίζει καλά αγγλικά, θα επιλέξει ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που είναι και δοκιμασμένη συνταγή. Συγκεκριμένα, θα ερμηνεύσει το «Η αγάπη σου πάει –άει –άει –άει» και θα κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτήσουν. Θα βγει πέμπτος αλλά δε θα τον νοιάξει και πολύ γιατί αμέσως μετά του έχουν υποσχεθεί burgers!