Πώς θα καταφέρεις να κοιμηθείς μέσα σε μία πολύωρη πτήση

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα καταφέρεις να κοιμηθείς μέσα σε μία πολύωρη πτήση

Μικρά μυστικά και σωτήρια για να κλείσεις τα μάτια σου σαν πουλάκι!

Πέρυσι χρειάστηκε να ταξιδέψω μέχρι την Κίνα και ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα μέσα σε μία τόσο μεγάλη πτήση. Συνολικά ήμουν on board γύρω στις 18 ώρες οπότε καταλαβαίνεις πως το όλο θέμα δεν με έκανε να νιώθω και τόσο βολικά. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πώς θα καταφέρω να κοιμηθώ μέσα σε αυτές τις ώρες ώστε να ξεκουραστώ και φυσικά να γλιτώσω το jet lag.

Ακολούθησα αυτά τα tips που θα διαβάσεις παρακάτω και αν με προσέξεις και αν με ακολουθήσεις, πίστεψέ με δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Φόρα πάντα την ζώνη σου ώστε να μην χρειαστεί κατά την διάρκεια της πτήσης να σε ξυπνήσουν ώστε να δεθείς λόγω αναταράξεων.

Χρησιμοποίησε την κουβέρτα που σου προσφέρει η αεροπορική εταιρεία απλά φρόντισε να μην φοράς χοντρά ρούχα για να μην ζεσταίνεσαι.

Μην διστάσεις να κλείσεις τα αυτιά σου με ακουστικά και αν χρειαστεί να ακούσεις ειδική χαλαρωτική μουσική. Πολλές φορές οι αεροπορικές εταιρείες έχουν συγκεκριμένο channel με τέτοιου είδους τραγούδια.

Μην αφήσεις την μάσκα ύπνου στο σπίτι ή την βαλίτσα καθώς την χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Ειδικά αν ταξιδεύεις πρωινές ώρες και θες να κοιμηθείς. Και φυσικά στα χέρια σου κατά την επιβίβαση πρέπει να υπάρχει και το μαξιλαράκι για τον αυχένα σου.

Διάλεξε προσεκτικά την θέση σου. Δηλαδή αν σκοπός σου είναι να «κλείσεις τα ματάκια σου», απόφυγε τον διάδρομο και τις θέσεις κοντά στην τουαλέτα.

Τα καλύτερα tricks για να κλείσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια