Έφυγες ολιγοήμερες διακοπές; Το νου σου μην ξεχάσεις αυτά τα 5 πράγματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έφυγες ολιγοήμερες διακοπές; Το νου σου μην ξεχάσεις αυτά τα 5 πράγματα

Συμβαίνει σε όλους μας

Σίγουρα ξέρεις πού καλά το συναίσθημα αυτό που όταν έχεις φύγει από το σπίτι για ολιγοήμερες διακοπές, ανοίγεις την τσάντα σου κι έχεις ξεχάσει να πάρεις τον φορτιστή μαζί σου. Θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Έχει γκρεμιστεί όλος σου ο κόσμος και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μην αγχώνεσαι όμως είναι σύνηθες φαινόμενο, γι’ αυτό πρέπει πάντα να έχεις το νου σου στο τι πακετάρεις.

Δώσε βάση λοιπόν και δες ποια είναι τα 5 πράγματα που ξεχνάς συνήθως να πακετάρεις φεύγοντας για ταξίδι.

Νούμερο 1: Και πιο σημαντικό όλων, όπως είπαμε και παραπάνω ο φορτιστής. Είτε πρόκειται για φορτιστή κινητού, είτε για φορτιστή laptop/tablet, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό. Θα εύχεσαι να είχες ξεχάσει οτιδήποτε άλλο, παρά τον φορτιστή σου.

Νούμερο 2: Την ταυτότητα σου (ή το διαβατήριο σου αν πας εξωτερικό). Το έγγραφο αυτό είναι ένα από τα δεδομένα πράγματα που πρέπει να έχεις επάνω σου, όμως έχει τύχει πολλές φορές να το ξεχάσει κάποιος. Πάντα πριν φύγεις να τριπλοτσεκάρεις την τσάντα σου και το πορτοφόλι σου ότι έχεις όλα σου τα έγγραφα.

Δες και αυτό: 3 μυστικά ομορφιάς για υγιή επιδερμίδα καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης

Νούμερο 3: Το μαγιό σου. Ακόμα κι αν δεν πηγαίνεις διακοπές σε νησί, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα προκύψει αναπάντεχα η προοπτική μιας βουτιάς σε μια πισίνα, spa ή σάουνα. Κρίμα δεν είναι να έχεις ξεχάσει το μαγιό σου και να μην εκμεταλλευτείς την περίσταση;

Νούμερο 4: Τις πιτζάμες σου. Έχεις κάνει ποτέ κανένα ταξίδι με φίλους μόνο για να συνειδητοποιήσεις την τελευταία στιγμή πως ξέχασες να πακετάρεις τις πιτζάμες σου; Ακόμη και αν στο σπίτι σου κοιμάσαι με τα εσώρουχα, θα είσαι ευτυχισμένη αν ανοίξεις τη βαλίτσα σου και δεις ότι τελικά δεν τις ξέχασες, ενώ πρέπει να μοιραστείς ένα διπλό κρεβάτι με κάποιον από τους φίλους. Άλλωστε το να κοιμηθείς με το σορτς του γυμναστηρίου δεν έχει καθόλου πλάκα.

Νούμερο 5: Γυαλιά ηλίου (ή μυωπίας/φακούς). Εάν δεν βλέπεις καθαρά, τότε θα χάσεις όλα τα υπέροχα αξιοθέατα που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι σου. Θυμήσου λοιπόν να πακετάρεις τα γυαλιά ή τους φακούς σου, καθώς και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή δύο.

Διάβασε και αυτό: Ταξιδεύεις κι έχασες το διαβατήριο σου; Να τι ακριβώς πρέπει να κάνεις