Εσύ πόσα OREO αντέχεις;

Εσύ πόσα OREO αντέχεις;

Από την Δέσποινα Καμπούρη

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει ακόμα να επισκεφτώ μαζί με τις μικρές το μουσείο των ψευδαισθήσεων. Είναι όμως μέσα στην λίστα με τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε οικογενειακώς, ειδικά τώρα που μάθαμε ότι τα αγαπημένα μας μπισκότα OREO μπορούν να μας προσφέρουν μια αξέχαστη παιχνιδιάρικη και απολαυστική εμπειρία! Τώρα, το κίνητρο είναι μεγαλύτερο!

μεγαλυτερο

Κυρίως μέσα από το Instagram έχω δει και έχω ζηλέψει φοβερές εξωπραγματικές φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν ποζάρει μέσα στο μουσείο. Αυτός ο χώρος και οι ειδικές κατασκευές του, σου δημιουργούν ψευδαισθήσεις και σου προσφέρουν φοβερό υλικό για να ανεβάσεις στα social media.

media

Τα μπισκότα OREO λοιπόν, κατακτούν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων με παιχνιδιάρικες εγκαταστάσεις και δημιουργούν μία αξέχαστη οπτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους από την Παρασκευή 14 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019.

Κατασκευές όπως «το δωμάτιο του απείρου», «το ανάποδο δωμάτιο» και «η ψευδαίσθηση της καρέκλας» δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες ψευδαισθήσεων που φυσικά έχουν την απολαυστική παρουσία του OREO.

orweo

Και δε σου είπα και το καλύτερο! Στo πλαίσιo της ενέργειας «Δες το … αλλιώς!», όλοι μπορούν να κερδίσουν τα αγαπημένα τους μπισκότα OREO μέσα από τον διαγωνισμό στο facebook.com/OREO. Ανεβάζοντας κάτω από το post του διαγωνισμού το δικό τους illusion με πρωταγωνιστή το OREO θα μπαίνουν στην κλήρωση. Το OREO περιμένει τις στιγμές ψευδαίσθησης όλων από όπου κι αν βρίσκονται. Όμως δεν πρέπει να ξεχάσεις αυτά τα hashtags: @OREO

#OREOGREECE #DESTOALLIOS

destoallios

FYI, το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 119 - είσοδος από Άστιγγος 12) θα είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα από 9πμ μέχρι 9μμ!

Εσύ είσαι έτοιμος για ένα overdose από OREO Strawberry, OREODouble Cream, OREO Mini, OREO ChocoΒrownie, OREO Golden, OREO Pea

nut Butter και OREO VanillaOriginal;

Εγώ πάντως είμαι πανέτοιμη! Woohoooo!