Τα νέα για την επόμενη ταινία του Tom Cruise θα σε σοκάρουν… πολύ!

Τα νέα για την επόμενη ταινία του Tom Cruise θα σε σοκάρουν… πολύ!

Απίστευτο, αλλά θα συνεργαστεί μέχρι και με τη NASA.

Ο Tom Cruise δε φοβάται να ρισκάρει. Δεν κοιτάει ιδιαίτερα τι κάνουν οι υπόλοιποι ηθοποιοί για να τους αντιγράψει. Προτιμά να είναι εκείνος που θα πρωτοτυπήσει και θα ανοίξει τον δρόμο για τα επόμενα σκαλιά στον χώρο της υποκριτικής. Μια ματιά στις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν αρκεί για να πιστοποιήσει όλα τα παραπάνω.

Όταν βρισκόταν στα γυρίσματα του Mission Impossible: Fallout, ακριβώς επειδή προτιμάει να κάνει μόνος του και τις πιο επικίνδυνες σκηνές χωρίς να χρησιμοποιεί stunt man στη θέση του, έσπασε τον αστράγαλό του. Στο Top Gun: Maverick πετούσε ο ίδιος τα αεροπλάνα.

Γενικά, δηλαδή, είναι ένας ηθοποιός που κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο, οπότε, από τη μία, δε μας κάνει και τόση εντύπωση αυτό που ακούσαμε. Από την άλλη, αν πράγματι αυτό συμβεί, θα μιλάμε για μία εντελώς νέα και πρωτόγνωρη διαδικασία στον παγκόσμιο κινηματογράφο.




Όπως μεταφέρει το Deadline, ο Tom Cruise θα συνεργαστεί με τον Elon Musk για να κάνει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στο διάστημα. Πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πρότζεκτ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο θα μιλάμε και για μία συνεργασία μεταξύ της ιδιωτικής εταιρείας αεροδιαστημικής τεχνολογίας του επιχειρηματία, SpaceX, και της NASA.

Η NASA, πάντως, ήδη έκανε tweet σχετικά με την επικείμενη συνεργασία της με τον ηθοποιό, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της.


Απίστευτο κι όμως αληθινό!