Ανανεώθηκε η 6η σεζόν του Crown: Θα δούμε επιτέλους τη Meghan Markle;

Νατάσσα Σχοινά
Ανανεώθηκε η 6η σεζόν του Crown: Θα δούμε επιτέλους τη Meghan Markle;

Νέες και απρόσμενες εξελίξεις για την αγαπημένη μας σειρά.

Ένας λόγος που ο κόσμος αγάπησε το Crown με την προβολή του πρώτου του επεισοδίου ήταν η πολύ καλή γνώση των πραγματικών χαρακτήρων. Δεν ήταν προσωπικότητες δημιουργημένες από το μηδέν, τις οποίες ο κόσμος να καλείται να γνωρίσει από την αρχή, λειτουργώντας και σαν τεστ συμπάθειας του καθενός ξεχωριστά. Μιλάμε για τη βασιλική οικογένεια, τα μέλη της οποίας όλος ο πλανήτης γνωρίζει και λατρεύει.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλοι αυτοί, με το παρελθόν, τις ίντριγκες και την ιστορία τους, να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη, όλοι περίμεναν με αγωνία αυτό να γίνει σωστά και να αποδώσει με δικαιοσύνη τους χαρακτήρες που απασχολούν δεκαετίες τώρα τα νέα. Το 2016, έγινε ακριβώς αυτό.

Έχοντας προβάλει τρεις σεζόν και βρισκόμενοι εν αναμονή της τέταρτης, μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι η σειρά θα τελείωνε στην 5η σεζόν. Χτες, το Netflix ανακοίνωσε ότι η 6η πήρε το πράσινο φως.


«Όπως αρχίσαμε να συζητάμε τα storylines της 5ης σεζόν, γρήγορα έγινε σαφές ότι για να αποδώσουμε με δικαιοσύνη τον πλούτο και την περιπλοκότητα της ιστορίας, πρέπει να πάμε πίσω στο αρχικό πλάνο και να κάνουμε έξι σεζόν», είπε ο δημιουργός, Peter Morgan.

Στο άκουσμα των νέων, βέβαια, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν σε μία και μόνο απορία: Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε, επιτέλους, τη Meghan Markle στη σειρά;

Με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής η απάντηση φαίνεται να είναι αρνητική. Η παραγωγή δείχνει να θέλει να μείνει μακριά από το πρόσφατο και πολύ hot παρελθόν των royals. Οπότε μέχρι εξαιρετικού απροόπτου, μένουμε σε αυτό.