Survivor 2021: Γιατί όλοι λατρεύουν να «μισούν» την Κάτια Ταραμπάνκο;

Survivor 2021: Γιατί όλοι λατρεύουν να «μισούν» την Κάτια Ταραμπάνκο;

Credits στον Skai για την επιλογή του μοντέλου στην ομάδα των «Διασήμων».

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τόσο ενδιαφέρον Survivor είχαμε να δούμε από την εποχή του Ντάνου, όταν όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τον Σκιαθίτη λεβέντη να φέρνει νίκες και τους συμπαίκτες του, είτε να τον στηρίζουν είτε να σκάνε από τη ζήλεια τους. Θα μου πεις τώρα, εδώ ο κόσμος καίγεται-κυριολεκτικά-εμείς θα ασχολούμαστε με τις αθλοπαιδιές του Άγιου Δομίνικου; Θα σου απαντήσω ότι εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά καλώς ή κακώς-αν με ρωτάς καλώς-δεν μπορεί όλη μας η ζωή, ή τουλάχιστον η διαδικτυακή να είναι μόνο Covid και μέτρα. Έρχεται η στιγμή που θέλεις λίγο να ξεφύγεις, να χαλαρώσεις, να δεις ένα ωραίο τοπίο και -προφανώς-ανθρώπους που γνωρίζεις αρκετά καλά, να τσακώνονται και να μάχονται για λίγο ρύζι ή μία μπανάνα-γιατί αυτό πουλάει ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας-. Το Survivor λοιπόν, είναι μία άριστη επιλογή διασκέδασης για τα κρύα πλέον βράδια μας, όταν πια έχεις δει τα πάντα στο Netflix και αναζητάς λίγη χαλάρωση πριν πέσεις για ύπνο, έπειτα από μία… σίγουρα βαρετή μέρα.

Φέτος λοιπόν, η επιλογή των παικτών ήταν εξαιρετική. Όχι τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης, αν ήταν δεν θα έχαναν σε μόνιμη βάση οι «Διάσημοι», αλλά από άποψη χαρακτήρων. Άνθρωποι με ισχυρές προσωπικότητες, πρόθυμοι να διαφωνήσουν και να το δηλώσουν-και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε- και… μέσα σε όλους αυτούς, και η Κάτια Ταραμπάνκο! Ναι η γνωστή Κάτια του GNTM, η οποία αφού πήρε τη νίκη στο reality μοντέλων-μαζί με την Άννα Μαρία για να μην ξεχνιόμαστε- στον γνωστό πια τελικό με τις... δύο νικήτριες, αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα των «Διασήμων» και να δοκιμάσει τον εαυτό της σε αντίξοες και σκληρές συνθήκες.

Ήδη από το GNTM είχε επιδείξει δυναμικό χαρακτήρα και προσήλωση στη νίκη, ακόμα και αν αυτό γινόταν με λάθος τρόπο. Και η αλήθεια είναι, ότι τουλάχιστον στο GNTM, τα κατάφερε. Κάτι το οποίο ίσως καταφέρει και στο Survivor. Oι επιδόσεις της μέχρι στιγμής είναι καλές, ενώ έχει ήδη ψηφιστεί δύο φορές-από το κοινό παρακαλώ- ως η δημοφιλέστερη παίκτρια των «Διασήμων». Και μπορεί οι συμπαίκτες της να τη θέλουν εκτός, το τηλεοπτικό ωστόσο κοινό, έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να τη βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι τη συμπαθεί!

Τι κάνει όμως την Κάτια Ταραμπάνκο τόσο ξεχωριστή και τελικά τόσο δημοφιλή; Δες τη gallery που ακολουθεί: