Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Ανακοινώθηκαν απίθανα νέα για το Bridgerton

Κατερίνα Ιωακείμ
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Ανακοινώθηκαν απίθανα νέα για το Bridgerton

Ίντριγκες, έρωτες και πάθη της λονδρέζικης αριστοκρατίας θα μας κρατάνε πάλι ξύπνιους τα βράδια. 

Την ηρεμία του twitter τάραξαν τα breaking news από τους αριστοκρατικούς κύκλους του Ton! Το Netflix ανακοίνωσε πως η σειρά Bridgerton που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του δικτύου, ανανεώθηκε για ΔΥΟ ακόμη σεζόν!

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά την αιφνίδια κίνηση του πρωταγωνιστή της σειράς, Regé-Jean Page, να αποκαλύψει πως δεν θα επιστρέψει στην σειρά για την δεύτερη σεζόν προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων (και δράματος!) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τυχαίο;

Η σειρά βγήκε στον αέρα της πλατφόρμας ανήμερα τα Χριστούγεννα και σε χρόνο ρεκόρ σκαρφάλωσε στο TOP10 των προγραμμάτων με την μεγαλύτερη θεαματικότητα, σε 76 χώρες μετρώντας περισσότερους από 63.000.000 viewers!

Το σενάριο έχει βασιστεί στη σειρά βιβλίων "Οικογένεια Μπρίτζερτον, το καθένα εκ των οποίων έχει ως βασικό χαρακτήρα ένα από τα οκτώ παιδιά του υποκόμη Μπρίτζερτον.

Bridgerton season 3 4a

Η πρώτη σεζόν αντλεί την υπόθεσή του από το πρώτο βιβλίο, «Ο Δούκας κι εκείνη», και την υπέροχη ιστορία της Δάφνης ενώ η δεύτερη,που γυρίζεται αυτή την εποχή στα "βρετανικά σαλόνια των αρχών του 19ου αιώνα", στρέφεται γύρω από τον Άντονι Μπρίτζερτον, τον πιο φευγαλέο εργένη της αριστοκρατίας που εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να παντρευτεί. Και έχει ήδη βρει τη νύφη!

Αν τηρηθεί το sequel των βιβλίων, θα ακολουθήσουν η σεζόν για το βιβλίο 3, με πρωταγωνίστρια την Σόφι Μπέκετ, και για το βιβλίο 4, με επίκεντρο τον γόη Κόλιν Μπρίτζερτον.




Η γυναίκα πίσω από την σειρά:

Το Netflix εμπιστεύτηκε τη μεγαλόπνοη παραγωγή στην Shonda Lynn Rhimes, την 50χρονη σεναριογράφο και παραγωγό των χρυσών επιτυχιών της τηλεόρασης.

Grey's Anatomy, Private Practice, Scandal, How to Get Away with Murder, The Catch, Station 19... Η μία επιτυχία μετά την άλλη!

Το 2007, η Rhimes μπήκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τους 100 ανθρώπους που επηρρεάζουν περισσότερο τον πλανήτη.

Η γυναίκα πίσω από την ιστορία:

Η πικάντικη και συγκλονιστική ιστορία της Οικογένειας Μπρίτζερτον φέρει την υπογραφη της 50χρονης Αμερικανίδας Julia Quinn, η οποία είναι η πρώτη στην κατάταξη των πιο ευπώλητων συγγραφέων στους New York Times.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει λατρεύει να καταρρίπτει τον μύθο ότι οι έξυπνες γυναίκες δεν διαβάζουν (και δεν μπορούν να γράψουν!) ρομαντικά μυθιστορήματα.

Το 2001 έγινε πρώτη είδηση για έναν λόγο που δεν μπορείς να φανταστείς: Εμφανίστηκε στο τηλεπαιχνίδι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος και κέρδισε 79.000 δολάρια!

Το 2010 η Julia Quinn κέρδισε το τρίτο της Βραβείο RITA μέσα σε μια τετραετία και έγινε ένα από τα μόλις δεκαέξι μέλη του Hall of Fame των Συγγραφέων Ρομαντικών Μυθιστορημάτων της Αμερικής.

Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 29 γλώσσες. Σήμερα ζει με την οικογένειά της στο Seatle, στις Βορειοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής.

Bridgerton book1

Μέχρι να δεις τις περιπέτειες της Οικογένειας Μπρίτζερτον στην μικρή σου οθόνη μπορείς να διαβάσεις τα 7 βιβλία της σειράς που κυκλοφορούν μεταφρασμένα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Elxis.

Αν είσαι λάτρης του ρομαντικού μυθιστορήματος θα εθιστείς από τις πρώτες σελίδες. Θα βρεις όλα τα βιβλία σε ΑΥΤΟ το link. Σε περιμένουν μεγάλα ξενύχτια!




Σε περίπτωση που δεν είσαι ήδη από τους μυημένους check την gallery και ανακάλυψε έναν κόσμο συναρπαστικό, γεμάτο ίντριγκες και έρωτες.