Σαββατοκύριακο με βροχή! 5 ιδέες για να την παλέψεις

Μαρία Ροδίτη
Σαββατοκύριακο με βροχή! 5 ιδέες για να την παλέψεις

Ακόμα κι αν… τα σχέδιά σου για το ΣΚ έμειναν μόνο στα λόγια, μην το βάζεις κάτω!

Το ξέρω! Έχεις ξενερώσει τρελά που βρέχει ασταμάτητα και που ο καιρός δεν θυμίζει σε τίποτα Ιούνιο. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να σκας από τη ζέστη, να φοράς τα καυτά shorts και τα crop tops σου και να ετοιμάζεσαι για μεγάλα πράγματα το Σαββατοκύριακο! Αντ' αυτού όμως... έχεις μείνει με την απορία στο βλέμμα.

«Τι θα κάνω τώρα;», «Πάνω που είπα να βγω για ποτό, θα μείνω μέσα;», έχεις πει εκατό φορές σήμερα στον εαυτό σου. Και έχεις απόλυτο δίκιο! Ή μήπως όχι; Υπάρχουν χίλιοι λόγοι και αφορμές να περνάμε καλά στην κάθε μέρα μας, αντί να γκρινιάζουμε για κάθετί που δεν μας πάει όπως το είχαμε προγραμματίσει. Ναι, είμαι εδώ σήμερα για να σώσω το διημεράκι σου!

Για αρχή θα σου πω ότι και το cocooning, μια χαρά είναι! Εσύ δεν είσαι που γκρίνιαζες όλη την εβδομάδα για την κούραση στη δουλειά; Δεν ονειρευόσουν να ξαπλώσεις στον καναπέ με μια αγκαλιά ποπ κορν και να βλέπεις ταινίες και ριάλιτι μέχρι να ξημερώσει; Α, γειά σου! Και η μπιρίμπα με την κολλητή (ξέρεις, αυτό το παιχνίδι με τα χαρτιά που... δεν το παρακολουθεί καμία σας γιατί κάθε τρεις και λίγο σταματάτε να αναλύσετε το τελευταίο gossip thing του γραφείου) θα σε χαλαρώσει. Και ένα καφεδάκι με τη μαμά σου και τη θεία σου, που έχεις να δεις μήνες, θα σου φτιάξει τη διάθεση. Και λίγη γυμναστική στο σαλόνι σου μπορείς να κάνεις. Not bad...

Μη φύγεις, όμως! Σου' χω κι άλλα πιο κάτω!

Μια ιδέα για να περάσεις τέλεια είναι και τα video games. Πάτα αυτό το link για να δεις ποια θα σε ξετρελάνουν!

Μην το βάζεις κάτω

Έλα τώρα! Μην γκρινιάζεις όλη την ώρα στην κολλητή σου που δεν θα πάτε σε αυτό το καινούριο μπαράκι που άνοιξε πρόσφατα ή που δεν θα πας για μπάνιο στη θάλασσα με το αγόρι σου. Η ζωή είναι ωραία και μικρή για να γυροφέρνεις τα ίδια και τα ίδια.

Κοντοζυγώνει, άλλωστε, ο καιρός που θα απολαύσεις τις διακοπές σου σε κάποιο υπέροχο ελληνικό νησί και θα απλώνεις το κορμί σου στην ξαπλώστρα για ώρες. Όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/COd45M0rSfN

Υπάρχουν λύσεις

Ακόμα κι αυτό το βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο, λοιπόν, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να περάσεις όμορφα. Να αποφορτιστείς από την τρέλα της καθημερινότητας και να ξεκινήσεις την επόμενη εβδομάδα γεμάτη όρεξη και κέφι.



Για ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery! Θα βρεις 5 super duper ιδέες για να μη βαρεθείς καθόλου.