Επιτέλους βόλτες κι εκδρομές: 8 τραγούδια για ένα αξέχαστο boat trip

Το μόνο πράγμα καλύτερο από τη βαρκάδα, είναι η βαρκάδα με ένα τρομερό soundtrack!

Ένα αξέχαστο boating trip τι σημαίνει για σένα; Εγώ πάντως όταν το οραματίζομαι με βλέπω να χαλαρώνω με φίλους και την οικογένεια μου, ακούγοντας υπέροχη μουσική. Η αλήθεια είναι πως η μουσική κάνει τα πάντα πιο ευχάριστα. Η καλύτερη μουσική για boat trip αναφέρει στα lyrics συνήθως μια βαρκάδα και το νερό, αλλά αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητο.

Κάνοντας scroll το YouTube, βρήκα τα οκτώ τραγούδια που ακούω πιο συχνά σε ένα καράβι. Στην λίστα θα βρεις δύο πολύ κλασσικά ελληνικά τραγούδια που σίγουρα θα ξέρεις τα λόγια, τέσσερα ξένα που είναι λίγο πιο ψαγμένα, και δύο αρκετά mainstream τραγούδια.

Πάντα έχει πλάκα να συγκεντρώνεις τραγούδια για ένα playlist. Το συγκεκριμένο είναι ιδικά σημαντικό για μένα επειδή λατρεύω την θάλασσα και τον ήλιο.

Αν πάλι είσαι on the road, έχω φτιάξει μια τέλεια λίστα με τραγούδια για σένα! Θα την βρεις σε αυτό το link

Φυσικά, ο καθένας έχει τις προτάσεις ή τις επιλογές του σχετικά με το ποια είναι τα καλύτερα τραγούδια για ένα boat trip – και προφανώς όλα εξαρτώνται από τη δική σου προσωπική προτίμηση και τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

Αν χρειάζεσαι μερικές ιδέες για τα ρούχα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στο boat trip, πάτα εδώ

Άκουσε λοιπόν τα τραγούδια παρακάτω και αποθήκευσε τα για τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες. Απλώς αυξήστε την ένταση και απολαύστε τις ηλιόλουστες μέρες σου στο νερό.

Εσύ ποια οκτώ τραγούδια θα διάλεγες ως την ιδανική μουσική για ένα boat trip;

1. Βαγγέλης Γερμανός – Κρουαζιέρα

2. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο

3. La mer - Charles Trenet

4. Atomic Nightmare – The Talbot Brothers

5. Bob Marley- Three Little Birds

6. How Deep Is Your Love

7. Mr. Probz – Waves

8. The Beatles - Yellow Submarine

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ