Candyman: Το νέο θρίλερ που δεν τολμάς να δεις ούτε το τρέιλερ (video)

Νατάσσα Σχοινά
Candyman: Το νέο θρίλερ που δεν τολμάς να δεις ούτε το τρέιλερ (video)

Για εσένα που σου αρέσει ο τρόμος και δεν το κρύβεις.

Είναι αργά το βράδυ. Ο ήλιος έχει δύσει προ πολλού. Το φως που μπαίνει μέσα στην κρεβατοκάμαρά σου δεν αρκεί για να δεις. Πρέπει να ανοίξεις το φως του δωματίου. Αναγκαστικά, αν δε θες να τρομάζεις από τις σκιές πίσω από τις πόρτες.

Το μυαλό σου ταξιδεύει σε άλλα σκηνικά. Άγρια. Πολύ άβολα. Τότε που μικρή παρακολουθούσες την Bloody Mary και φοβόσουν να ξεστομίσεις το όνομά της μη και εμφανιστεί στον καθρέφτη του μπάνιου.

Τώρα τη θέση της παίρνει ο Candyman.



Τι είναι ο Candyman

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ο Candyman aka Daniel Robitaille είναι μία μυστηριώδης μορφή με γάντζο στο χέρι που εμφανίζεται στον καθρέφτη αν πεις 5 φορές το όνομά του (σ.σ. Το γιατί να μπει στη διαδικασία να το κάνει κάποιος είναι ένα καλό ερώτημα, του οποίου η απάντηση παραμένει άγνωστη).



Όπως ακριβώς συνέβη και κατά τη δημιουργία του εικονικού Pinhead, ο Candyman είναι μία χαρισματική προσωπικότητα, από την οποία έχει αφαιρεθεί φυσικά κάθε ίχνος λογικής. Το story του βασίζεται στο short story «The Forbidden» της ανθολογίας βιβλίων «Book of Blood» γραμμένα από τον Βρετανό συγγραφέα, σκηνοθέτη και visual artist Clive Barker.

art film GIF by hoppip

Η νέα ταινία

Η Nia DaCosta, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει τη φρικιαστική του ιστορία -που είχε φτάσει και το 1992 στους κινηματογράφους- και να τη φέρει ξανά στο προσκήνιο με τη βοήθεια ενός πολύ ικανού cast. Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarett, Colman Domingo είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα δεις να παρελαύνουν στις επάλξεις γίνοντας μέρος της ιστορίας που έκανε πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν να χάσουν τον ύπνο τους.

«Γίνε το θύμα μου» - Candyman

Σε περίπτωση που έχεις ψηθεί, ο Candyman κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους. Enjoy... μάλλον!

4 θρίλερ για να δεις το βράδυ αν νιώθεις κάπως ατρόμητη

Photo credits: AP