And Just Like That τα γυρίσματα τελείωσαν! Η SJP αποχαιρετά το σετ με το πιο συγκινητικό βίντεο

Νατάσσα Σχοινά
And Just Like That τα γυρίσματα τελείωσαν! Η SJP αποχαιρετά το σετ με το πιο συγκινητικό βίντεο

Η Sarah Jessica Parker αφήνει προς το παρόν την Carrie και την Perry Street.

Σε πυρετώδη γυρίσματα βρίσκεται από τον Ιούνιο η sequel σειρά του Sex And The City, And Just Like That. Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες έχουν επιστρέψει για να αναβιώσουν τους εικονικούς τους ρόλους και η Carrie Bradshaw έχει βάλει τα καλά της για να οργώσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης και να κάνει όλους τους περαστικούς να μην μπορούν να πάρουν τα βλέμματά τους από πάνω της.

Κάπως έτσι, πέρασαν πέντε μήνες γυρισμάτων, με πολλές, μάλιστα, φωτογραφίες να διαρρέουν ηθελημένα και μη στο κοινό. Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησε η Sarah Jessica Parker στον λογαριασμό της στο Instagram, τα γυρίσματα έφτασαν στο τέλος τους -για αυτήν τη σεζόν τουλάχιστον- και στη φωνή της διακρίνεται μία εμφανής συγκίνηση που αφήνει για την ώρα πίσω της τον αριθμό 64 της Perry Street.





«Αυτό είναι το τελευταίο μου περπάτημα για τώρα ως Carrie. Μόλις τελειώσαμε γυρίσματα. Ουάου.

Νιώθω πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και… Αυτό είναι. Ουάου», ακούγεται να λέει στα βίντεο που ανέβασε στον προφίλ της.

OMG! Carrie Bradshaw εσύ; And Just Like That τα είδαμε όλα...

and just like that periergo sinolo carrie bradshaw n62

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει

Στο Internet έχουν κυκλοφορήσει πολλά από τα outfits που πρόκειται να δούμε στη σειρά και, όπως όλα δείχνουν, το στυλ της Carrie παραμένει εξαιρετικά κομψό και στυλάτο.

https://www.instagram.com/p/CUVKLC8IVHv

Την έχουμε δει με αρκετά σακάκια, matching sets, mixed prints αλλά και όλα εκείνα τα ογκώδη φορέματα που τραβούν από τη φύση τους όλα τα φώτα πάνω τους.



Η σειρά «And Just Like That» επιστρέφει μέσα στον Δεκέμβριο, οπότε έχει μείνει πολύ λίγος καιρός πια μέχρι η Carrie και οι φίλες της -πλην της Samantha Jones- να επιστρέψουν και να μάθουμε, επιτέλους, τι έχει γίνει και με τον Mr. Big.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες του And Just Like That, όπως αυτές ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram (@justlikethatmax).