Το γυάλινο igloo που μπορείς ακόμα κι από το κρεβάτι σου να δεις το Βόρειο Σέλας (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το γυάλινο igloo που μπορείς ακόμα κι από το κρεβάτι σου να δεις το Βόρειο Σέλας (photos)

Αυτά τα γυάλινα igloo στη Φινλανδία είναι το καλύτερο μέρος για να δει κανείς το μαγευτικό Βόρειο Σέλας.

Το να βλέπεις το Βόρειο Σέλας είναι μια μοναδική εμπειρία που πολλοί άνθρωποι έχουν εντάξει στις TO DO λίστες τους. Τα εκθαμβωτικά χρωματιστά σχέδια που κυματίζουν στον νυχτερινό ουρανό αποτελούν ένα από τα πιο μαγευτικά θεάματα, αλλά η εύρεση του τέλειου σημείου για να τα απολαύσεις και να τα παρατηρήσεις μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Ευτυχώς, το Off the Map Travel φροντίζει για εμας! Τι κάνει; Προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία στο Βόρειο Σέλας! Πώς; Μα φυσικά μπορείς να το απολαύσεις από την άνεση του κρεβατιού σου! Σωστά, καλά διάβασες, μπορείς να παραμείνεις όλο το βράδυ μέσα στην άνεση του κρεβατιού σου, παρατηρώντας την υπέροχη θέα του βόρειου σέλας μέσα από τη θολωτή οροφή ενός απίστευτου γυάλινου igloo στο Kilpisjärvi της Φινλανδίας.

aytokinito itameno1

To 2024 θα μπορείς να πετάς κι εσύ με το αυτοκίνητό σου

Αυτές οι καμπίνες σε στιλ igloo με τη γυάλινη οροφή προσφέρουν την πιο εκπληκτική θέα. Και, εκτός από το ότι είναι απολύτως εκπληκτικά, είναι εξαιρετικά βολικά. Δεδομένου ότι η εμφάνιση του βόρειου σέλας μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτη, αυτές οι καμπίνες σου δίνουν την καλύτερη ευκαιρία να παρακολουθήσεις όλη τη δράση ανεξάρτητα από το πότε ξεκινά. Έχουν ακόμη και κόκκινο εξωτερικό φωτισμό, έτσι ώστε η εντυπωσιακή θέα να μην επηρεάζεται από τη φωτορύπανση.

«Προσαρμόζουμε κάθε ταξίδι με βάση τις ταξιδιωτικές φιλοδοξίες του πελάτη, ώστε να κατανοήσουν ποιες είναι οι τέλειες διακοπές για αυτούς» ,λέει στο My Modern Met εκπρόσωπος της εταιρείας που διοργανώνει αυτό το ταξίδι. Μερικές από τις άλλες εμπειρίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν έλκηθρο στα χιόνια, snowmobiling, μια τοπική περιήγηση με ποδήλατο καθώς και μια βόλτα με έλκηθρο με τάρανδο.


https://www.instagram.com/p/B5vYDbhnuah/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις κι εσύ ν΄απολαύσεις αυτή τη μαγευτική εμπειρία μπορείς να μπεις στον ιστότοπο του Off the Map Travel για να μάθεις περισσότερα. Το ταξιδιωτικό πακέτο των 5 διανυκτερεύσεων κοστίζει 2.300 $ ανά άτομο.

Δες αυτό το μαγικό igloo που κόβει την ανάσα...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα έργα τέχνης που γίνοντα από ένα κλικ μιας γραφομηχανής

Ένας καλλιτέχνης αφήνει τα έργα του ...να τα πάρει το κύμα