Το επιτραπέζιο που απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι τα Χριστούγεννα

Το επιτραπέζιο που απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι τα Χριστούγεννα

Οι φήμες αναφέρουν ότι τα μέλη της Βασιλικής οιικογένειας είχαν αρχίσει να «εθίζονται» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η εορταστική περίοδος είναι επίσημα εδώ και μαζί της έρχονται τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες καθώς και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις στο σπίτι. Τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Ανεξάρτητα από το παιχνίδι που θα επιλέξεις να παίξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε καλά. Θα γελάσετε, θα ανταγωνιστείτε και θα διεκδικήσετε τη νίκη. Αν νομίζεις ότι η Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας διαφέρει πολύ από εμάς σε αυτό το κομμάτι, κάνεις μεγάλο λάθος.

Το επιτραπέζιο που απαγόρευσε η Βασίλισσα στο παλάτι τα Χριστούγεννα

via GIPHY

O λόγος για.... την Monopoly!! Ναι, καλά διάβασες. Φήμες αναφέρουν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει εντελώς το συγκεκριμένο επιτραπέζιο από το παλάτι. Η απόφασή της πάρθηκε για να σταματήσουν τα μέλη της οικογένειας να διαφωνούν έντονα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Τον Δεκέμβριο του 2008, ο Πρίγκιπας Αντρέας παρευρέθηκε στα πρόσφατα ανακαινισμένα κεντρικά γραφεία της Albion Street του Leeds Building Society. Φήμες αναφέρουν ότι ο Δούκας έλαβε ως δώρο μια Monopoly. Είναι ενδιαφέρον ότι απέρριψε το παιχνίδι και ανέφερε: «Δεν επιτρέπεται να παίζουμε Monopoly στο σπίτι».

elisabeth 2

Ούτε ο Κάρολος, ούτε η κόντρα με την Kate: Η αιτία του Megxit ήταν η βασίλισσα



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι διαφορά κάνει ένας αιώνας! Φαντάζεσαι πόσο κόστιζε ένα εισιτήριο αεροπλάνου το 1921;

Το 2022 θα είναι η χρονιά του gaming! 5 παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε