Πάντα επιλέγεις τη χειρότερη θέση στο αεροπλάνο- Δεν το λέμε εμείς, οι experts το λένε

Πάντα επιλέγεις τη χειρότερη θέση στο αεροπλάνο- Δεν το λέμε εμείς, οι experts το λένε

Κι όμως, οι θέσεις που νομίζεις πως είναι οι καλύτερες μέσα σ' ένα αεροπλάνο δεν είναι πάντα οι σωστές. Τι λένε οι ειδικοί και ποια πρέπει να είναι τα κριτήριά μας όταν οργανώνουμε το επόμενο ταξίδι μας. 

Όταν έρχεται η στιγμή που καλούμαστε να κλείσουμε τις θέσεις στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουμε σε κάποιον μακρινό ή κοντινό προορισμό, πάντα προτιμάμε μια θέση κοντά στο παράθυρο, στην αρχή ή στη μέση του αεροσκάφους, έτσι δεν είναι;

Αν δεν έχεις την πολυτέλεια να ταξιδέψεις business class, το ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να είναι αρκετά άβολο - ειδικά αν χρειάζεται να κάνεις μακρινές αποστάσεις, σε πολύωρα ταξίδια-. Είτε σου αρέσει να κοιτάζει έξω από το παράθυρο σε όλο το ταξίδι και ξυπνάς κάθε μισή ώρα για να πας στην τουαλέτα είτε είσαι από τις άτυχες που πάντα κάθονται μπροστά από ένα μικρό παιδί που κλωτσάει το κάθισμά σου σε ολόκληρο το ταξίδι, η πτήση πάντα έχει τα απρόβλεπτά της.

aeroplano2

Τώρα μπορείς να κάνεις party σ' ένα Boeing 747 και να βοηθήσεις στο... περιβάλλον

Ποια είναι η καλύτερη θέση που πρέπει να επιλέξεις τελικά όταν αποφασίζεις να ταξιδέψεις και πώς αυτή η θέση θα σου εξασφαλίσει πως θα έχεις ένα άνετο ταξίδι; Οι ειδικοί αποκαλύπτουν ένα μυστικό για να έχει κατά νου στην επόμενη πτήση σου. Ενώ οι περισσότεροι ταξιδιώτες αγχώνονται για την επιλογή της καλύτερης θέσης σε ένα αεροπλάνο, εσύ θα πρέπει να επιλέγεις πάντα τη «χειρότερη»!



Ναι καλά διάβασες! Μπορεί τυπικά το κάθισμα στο παράθυρο στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, δίπλα στις τουαλέτες, να αποτελεί την χειρότερη θέση, όμως όπως εξηγούν οι ειδικοί, είναι η καλύτερη επιλογή. Η θέση αυτή μπορεί πραγματικά να είναι το πιο χαλαρωτικό μέρος για να καθίσεις. Χωρίς κλωτσιές, χωρίς κανέναν να σε ενοχλήσει για να περάσει, αυτή η θέση είναι η καλύτερη επιλογή.

Η άνεση δεν είναι ο μόνος λόγος που πρέπει να επιλέξεις να καθίσεις στον συγκεκριμένο χώρο του αεροσκάφους.Σύμφωνα πάλι με τα όσα υποστηρίζουν οι ειδικοί, η τελευταία θέση προς τα πίσω παρέχει και ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος.

Άρα τώρα ξέρεις ποια θέση θα προτιμήσεις την επόμενη φορά που θα κλείσεις ...πρώτη θέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα μπορείς να κάνεις party σ' ένα Boeing 747 και να βοηθήσεις στο... περιβάλλον

Ο οικολόγος Leonardo Di Caprio άφησε το jet του και ταξίδεψε με απλή πτήση