The Adam Project - 8 πράγματα που δεν ήξερες για την trending ταινία του Netflix

Νατάσσα Σχοινά
The Adam Project - 8 πράγματα που δεν ήξερες για την trending ταινία του Netflix

Ryan Gosling, Mark Ruffalo και Walker Scobell έχουν ενθουσιάσει το κοινό.

Όταν ο Ryan Reynolds παίζει σε κάποια κωμική ταινία, ξέρεις εκ των προτέρων ότι λογικά θα πρόκειται για μία πολύ χιουμοριστική παραγωγή. Ο ηθοποιός είναι φτιαγμένος για την κωμωδία, σε σημείο που φτάνουμε ακόμα και σε πιο μη ρεαλιστικά επίπεδα.

Πριν από ένα δεκαήμερο, η νέα του ταινία «The Adam Project» κυκλοφόρησε στο Netflix και το ταίριασμα με τον Mark Ruffalo ήταν απλά εξαιρετικό. Εύστοχες στιχομυθίες, σουρεαλιστικά σκηνικά και ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί, ο Walker Scobell, να υποδύεται τον νεότερο εαυτό του περίφημου Adam. Ο Adam ουσιαστικά ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να δει τι συνέβη στην αγαπημένη του. Στην πορεία, συναντά τη νεότερη εκδοχή του και μαζί προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.



Μπορεί όλο αυτό το κωμικά αστείο, επιστημονικής φαντασίας σενάριο να ήρθε στις οθόνες μας, όμως, στο παρασκήνιο πολλά ήταν αυτά που συνέβησαν χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 10 από αυτά στη συνέχεια.

#1 Επειδή η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Ryan Reynolds έκανε αναγνώσεις με 5 πιθανούς νεαρούς Adam μέσω zoom για να καταλήξει στο με ποιον έχει την περισσότερη χημεία.

#2 Για να φτάσει σε αυτούς τους πέντε Adam, η casting director της ταινίας, Carmen Cuba, είδε σε οντισιόν 376 παιδιά. Εξαρχής δεν έψαχνε για κάποιο που να μοιάζει εξωτερικά με τον Ryan Reynolds, αλλά για κάποιο με τον οποίο να μοιάζει η προσωπικότητά του.

#3 Ο Walker Scobell παραλίγο να μην είναι στην ταινία, αφού οι πρώτες οντισιόν έγιναν πριν την πανδημία και εκείνος δεν είχε συμμετάσχει. Μόνος του γύρισε σε βίντεο την οντισιόν του και την έστειλε τον Αύγουστο του 2020.

netflix the adam project facts2

#4 Ο Scobell είχε από πριν «κόλλημα» με τον Reynolds, είχε δει ξανά και ξανά τις ταινίες του, μέχρι που έχει απομνημονεύσει μονολόγους του από το «Deadpool 2».

#5 Η ταινία «The Adam Project» αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική επανένωση του Mark Ruffalo και της Jennifer Garner από το 2004 και το «13 Going on 30». Ο ηθοποιός περιέγραψε, λοιπόν, το reunion ως «επιστροφή στο σπίτι μετά από ένα μεγάλο ταξίδι».

#6 Ο Ryan Reynolds έγραψε τη σκηνή όπου ο Adam παρηγορεί την Ellie για τις σχέσεις μαμάς – γιου έχοντας στο μυαλό του τη δική του μαμά. «-Οι μαμάδες είναι συνήθως εκείνοι που δέχονται τα πυρά. Αλλά θα σας πω κάτι. Τα αγόρια πάντα επιστρέφουν στις μαμάδες τους. -Είναι πολύ όμορφο. Μοιάζεις σαν να μιλάς από την εμπειρία σου. -Μιλάω. -Έχεις κακή μαμά; -Έχω την καλύτερη μαμά.»

Ryan Reynolds Tap GIF by NETFLIX

#7 Το σπίτι της Ellie και του Adam χτίστηκε στο Vancouver μέσα σε δύο μήνες, καθώς ο production designer Claude Paré είπε πως ήταν πιο εύκολο να χτιστεί ένα σπίτι ακριβώς όπως το ήθελαν από την αρχή από το να βρουν έτοιμο και σε κάποια ιδανική τοποθεσία.

#8 Ακριβώς επειδή πολλοί από τους ηθοποιούς είχαν συνηθίσει να παίζουν σε ταινίες δράσης, αρκετές από τις σκηνές μάχης ή με ακροβατικά πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους τους ηθοποιούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Lisa Kudrow θέλει να δει reboot των Friends και δεν καταλαβαίνουμε γιατί

17 παραγωγές που πήραν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και έχουν γυναικείο lead

Ποιος είναι ο σκηνοθέτης Sir Steve McQueen που η πριγκίπισσα Άννα έχρισε ιππότη