Κι όμως! Οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί σου! Μάθε πώς!

1 SHARE

Σου μιλούν μέσα από συγκεκριμένους αριθμούς

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου συγκεκριμένους αριθμούς. Δεν είναι τυχαίο. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την Αριθμολογία γνωρίζουν ότι κάθε αριθμός φέρει μια ενέργεια και έχει τη δική του ερμηνεία. Οι αριθμοί είναι απόλυτοι, αδιαμφισβήτητοι και γι' αυτό το «πνευματικό βασίλειο» τους χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους. Μάλιστα, κάποιοι που τους βλέπεις επαναλαμβανόμενα ονομάζονται οι «αριθμοί των Αγγέλων», μέσα από τους οποίους ο Θεός στέλνει ισχυρά μηνύματα, με στόχο την πνευματική καθοδήγηση και υποστήριξη.

Οπότε, όταν ορισμένοι αριθμοί εμφανίζονται συνέχεια στο ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού, όπως πχ 1111, 1212, υπάρχει λόγος. Οι Άγγελοι που είναι οι αγγελιοφόροι του Θεού, τους πετούν μπροστά σου για να προσελκύσουν την προσοχή σου και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι είναι δίπλα σου, ακούν τις προσευχές σου, έχεις την προστασία τους, αλλά σου μεταφέρουν κι ένα μήνυμα... εξ ουρανού. 

Εμείς θα σε βοηθήσουμε να αποκωδικοποιήσεις αυτό το μήνυμα, ερμηνεύοντας τους επαναλαμβανόμενους «αριθμούς των Αγγέλων», έναν προς έναν, που είναι οι εξής...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ