Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Ζυγό;

Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Ζυγό;

Βασικά χαρακτηριστικά για να καταλάβεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Ερμή στον Ζυγό;

Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί με τον Ερμή στον Ζυγό; Εμείς σου παραθέτουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του, για να δεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν τον Ερμή σε αυτή τη θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους!

Ο Ερμής λοιπόν στον Ζυγό δεν είναι μόνο διπλωμάτης, είναι και μαζόχας! Κάτσε να στο αναλύσουμε.

Ο Ζυγός, αλλά κι ο Ερμής -κατά συνέπεια- στο συγκεκριμένο ζώδιο, φημίζεται για την διπλωματία του, για το πόσο λεπτός και... καλούλης είναι, για το ότι δεν θέλει να χαλάσει ισορροπίες, καρδιές, φιλίες, νιρβάνες και τα λοιπά και λοιπά. Ζαχαρώνει τα λογάκια, φροντίζει να μαζεύει τις λάσπες, που πετάνε υπόλοιποι μεταξύ τους κι αφού πλακωθούν όλοι με όλους, προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει.

Γεμάτος αβρότητα, σχεδόν πάντα πατάει στις μύτες των ποδιών του, μαζοχιστικά δε, δεν καταφέρνει να πει, σχεδόν ποτέ, αυτό που έχει στο μυαλό του, στην άκρη της γλώσσας του, βρε αδελφέ, αλλά προτιμάει να το καταπιεί, ακόμα κι αν ουρλιάζει από μέσα του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr