Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αντέχουν τις «σκληρές» αλήθειες

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αντέχουν τις «σκληρές» αλήθειες

Δεν θέλουν να τους «χαϊδεύεις τα αφτιά». Προτιμούν να μάθουν την αλήθεια

Την αλήθεια δεν μπορούν να την αντέξουν όλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν καλύτερα ακόμα και όταν τους λες ψέματα και το ξέρουν, γιατί αυτό τους κάνει να νιώθουν λίγο καλύτερα.

Υπάρχουν όμως και κάποια ζώδια, που όχι απλά δεν θέλουν το ψέμα, αλλά «πετάνε σπυριά», εξοργίζονται και κόβουν κάθε επαφή, αν αντιληφθούν ότι ένα πρόσωπο τους... παραμυθιάζει. Μάλιστα δεν τα νοιάζει το πόσο σκληρή είναι η αλήθεια ή το πόσο μπορεί να τα πονάει. Θέλουν και... αντέχουν να την ακούσουν.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ειλικρινής μέχρι... παρεξηγήσεως, λέει τη γνώμη του και σε όποιον αρέσει κι αυτό θέλει και από τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν. Μάλιστα, πιστεύει ότι λέει ψέματα αυτός που φοβάται, όμως τον ίδιο δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά. Αν καταλάβει ότι ένα πρόσωπο παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του, ψεύδεται ασύστολα ή του δίνει διάφορες υποσχέσεις που δεν τηρεί και προσπαθεί να το καλύψει με δικαιολογίες, τότε γίνεται έξαλλος κι εννοείται ότι όχι μόνο θα το πει στα ίσια, αλλά και θα ζητήσει εξηγήσεις. Μετά, μην είδατε τον Παναγή...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr