Δίας στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια ευνοεί και ποια χαντακώνει;

9 SHARES

Ποια ζώδια πρέπει να χαίρονται και ποια να προσέξουν!

ΔΙΑΣ, ο πλανήτης της τύχης, της ευκολίας, των ευκαιριών και της επέκτασης, μετά από 12 χρόνια επισκέπτεται και πάλι τον Αιγόκερω, όπου και θα μείνει μέχρι και 19 Δεκεμβρίου 2020, χαρίζοντάς μας εύνοια, ανάλογα με τον τομέα που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας.

Εφ' όσον ο Αιγόκερως είναι συνώνυμος του επαγγελματισμού, όπως αντιλαμβανόμαστε, έρχεται να βελτιώσει τις επαγγελματικές συνθήκες, να προωθήσει επιχειρηματικές ενέργειες, να προσφέρει φήμη, υψηλές θέσεις και προνόμια, αλλά και ευκολότερη αναρρίχηση στην ιεραρχία, επαγγελματική και κοινωνική, με την προϋπόθεση να υπάρχουν οι ικανότητες, η γνώση και η εμπειρία. Καλό θα ήταν όμως να τονίσουμε εδώ ότι κάθε Δίας, ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται, βγάζει μια υπερβολή. Μπορεί την τρίχα να την κάνει τριχιά, να «τυφλώσει» από υπερβολική σιγουριά, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να εκθέσει αδυναμίες και ελαττώματα, να μεγεθύνει ένα πρόβλημα ή ένα κακό περιστατικό, να δημιουργήσει σκάνδαλα και γενικά να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Άρα κάποια ζώδια πραγματικά τα ευνοεί και κάποια τα χαντακώνει! Ας δούμε ποια πρέπει να χαίρονται και ποια να προσέξουν!

ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να χαρείς... Μπορεί να μην έχεις και τις καλύτερες εμπειρίες από τον Δία, που ήταν πριν περίπου 12 χρόνια και πάλι στο ζώδιό σου, αλλά τότε οι συνθήκες ήταν αλλιώς! Τώρα, έχεις αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και σιγουριά (άλλωστε δεν πέρασες και λίγα με τον Ουρανό στον Κριό, όμως κατάφερες να επιβιώσεις), οπότε ξέρεις πια πώς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου προσφέρει και να πετύχεις τους στόχους σου. Κυρίως όμως αντιλαμβάνεσαι πώς οφείλεις πλέον να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή, που είχε πάει πίσω, εξ αιτίας των οικογενειακών και επαγγελματικών προβλημάτων που αντιμετώπισες. Ήρθε η ώρα να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

9 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ